Esküvőhelyszínek és szolgáltatók Balatonon és vonzáskörzetében

Kategóriák

Minden, ami a tökéletes esküvőhöz kell...

Rendezvényhelyszín

Balaton környéki esküvőhelyszínek

Kiegészítők

Cipők, táskák, apróságok

Catering & cukrászda

Esküvői menü, torták, sütemények

Járműbérlés

London taxi, limuzin, oldtimer

Egy esküvő a Balaton partján felejthetetlen és romantikus pillanatokat garantál. Házasodjatok össze az egyedülállóan hangulatos Tihanyban, Siófokon, vagy Balatonfüreden, ahol festői környezetben mondhatjátok ki az igent, de emlékezetes lehet az esküvőtök, ha közvetlenül a vízparton vagy egy hajón tartjátok. Valósítsátok meg ötleteinket, hogy különleges balatoni esküvőtök lehessen.

Inspirációk

Trendek, újdonságok, érdekességek...

Így lesz tökéletes az esküvői...

Az esküvői képek minden pár számára nagyon fontosak, hiszen életük egyik legboldogabb napját örökítik meg. Helyezzetek nagy hangsúlyt a megfelelő fotós kiválasztására, és ha emellett a tanácsainkat is megfogadjátok, garantáltan tökéletes esküvői fotóitok lesznek!

usa_eskuvo

Esküvői szokások a tengerentúlr...

Egyre több lehetőség adódik arra, hogy egyedivé varázsoljátok az esküvőtöket. Az utóbbi években sok esküvőn találkozhattatok olyan szokásokkal, amelyek a tengerentúlról érkeztek, és nagy sikernek örvendenek hazánkban is.

Lakodalmi zene

Lakodalmi zene

Egy fergetegesen jó hangulatú lagzihoz elengedhetetlenül szükséges, hogy a zene megfelelően szórakoztassa a násznépet. Legelőször azt kell eldöntenetek, hogy DJ-t vagy élőzenét szeretnétek, ehhez pedig összegyűjtöttük nektek a pro és kontra érveket!

Carrie Bradshaw káprázatos ruhapr...

Idén forgatják a Szex és New York harmadik részét, ami azt jelenti, hogy még többet láthatunk kedvenc szereplőink életéből. Mi már tűkön ülünk a bemutató miatt, ez alkalomból pedig felidézzük kedvenc jelenetünket az első filmből, amikor Carrie egy Vogue fotózás miatt számos esküvői ruhában pózol.

Leány-és legénybúcsú

ESKÜVŐI KISOKOS

Tippek templom, házasságkötő terem és fotózási helyszínekhez