Esküvőhelyszínek és szolgáltatók Budapesten és vonzáskörzetében

Kategóriák

Minden, ami a tökéletes esküvőhöz kell...

Rendezvényhelyszín

Budapest környéki esküvőhelyszínek

Kiegészítők

Cipők, táskák, apróságok

Catering & cukrászda

Esküvői menü, torták, sütemények

Járműbérlés

London taxi, limuzin, oldtimer

Különleges napra különleges helyszín. Valósítsátok meg Budapesten az álomesküvőtöket, tegyétek emlékezetessé házasságkötésetek napját. Egybekelhettek a belvárosban, a Mátyás templomban vagy a Citadellán is, ahol a varázslatos panorámával mesébe illő esküvőtök lehet. Az exkluzív élmény és a stílusos elegancia nem elérhetetlen, ha megfogadjátok a tippjeinket.

Inspirációk

Trendek, újdonságok, érdekességek...

Így lesz tökéletes az esküvői...

Az esküvői képek minden pár számára nagyon fontosak, hiszen életük egyik legboldogabb napját örökítik meg. Helyezzetek nagy hangsúlyt a megfelelő fotós kiválasztására, és ha emellett a tanácsainkat is megfogadjátok, garantáltan tökéletes esküvői fotóitok lesznek!

usa_eskuvo

Esküvői szokások a tengerentúlr...

Egyre több lehetőség adódik arra, hogy egyedivé varázsoljátok az esküvőtöket. Az utóbbi években sok esküvőn találkozhattatok olyan szokásokkal, amelyek a tengerentúlról érkeztek, és nagy sikernek örvendenek hazánkban is.

Lakodalmi zene

Lakodalmi zene

Egy fergetegesen jó hangulatú lagzihoz elengedhetetlenül szükséges, hogy a zene megfelelően szórakoztassa a násznépet. Legelőször azt kell eldöntenetek, hogy DJ-t vagy élőzenét szeretnétek, ehhez pedig összegyűjtöttük nektek a pro és kontra érveket!

Leány-és legénybúcsú

ESKÜVŐI KISOKOS

Tippek templom, házasságkötő terem és fotózási helyszínekhez