Esküvőhelyszínek és szolgáltatók Budapesten és vonzáskörzetében

Kategóriák

Minden, ami a tökéletes esküvőhöz kell...

Rendezvényhelyszín

Budapest környéki esküvőhelyszínek

Kiegészítők

Cipők, táskák, apróságok

Catering & cukrászda

Esküvői menü, torták, sütemények

Járműbérlés

London taxi, limuzin, oldtimer

Különleges napra különleges helyszín. Valósítsátok meg Budapesten az álomesküvőtöket, tegyétek emlékezetessé házasságkötésetek napját. Egybekelhettek a belvárosban, a Mátyás templomban vagy a Citadellán is, ahol a varázslatos panorámával mesébe illő esküvőtök lehet. Az exkluzív élmény és a stílusos elegancia nem elérhetetlen, ha megfogadjátok a tippjeinket.

Inspirációk

Trendek, újdonságok, érdekességek...

Lógj ki a sorból! Válassz színe...

Régóta szemeztek egy színes (vagy mintás) menyasszonyi ruhával, de nem vagytok benne biztosak, hogy fel meritek-e venni majd az esküvőn is? Féltek attól, hogy a rokonok és az ismerősök meg fogják jegyezni, hogy miért nem egy hófehér ruhát választottatok a nagy napra? Biztosak vagyunk benne, hogy találtok olyan megoldást, ami mindenkinek tetszik majd, de nem szabad elfeledkeznetek róla, hogy ez a nap rólatok szól.

Bámulatos PLUS SIZE méretű menya...

Nem kell lemondanotok az álomszép menyasszonyi ruháról akkor sem, ha plus size méretet viseltek. Rengeteg stílus, szín és díszítés közül választhattok, ma már akkora a kínálat, hogy szinte csak rá kell mutatnotok a tökéletes darabra. Bízunk benne, hogy tanácsainkat követve megtaláljátok azt az utat, ahol ráakadhattok a személyiségetekhez, az alakotokhoz és az esküvő stílusához leginkább passzoló ruhára.

Így lesz tökéletes az esküvői...

Az esküvői képek minden pár számára nagyon fontosak, hiszen életük egyik legboldogabb napját örökítik meg. Helyezzetek nagy hangsúlyt a megfelelő fotós kiválasztására, és ha emellett a tanácsainkat is megfogadjátok, garantáltan tökéletes esküvői fotóitok lesznek!

usa_eskuvo

Esküvői szokások a tengerentúlr...

Egyre több lehetőség adódik arra, hogy egyedivé varázsoljátok az esküvőtöket. Az utóbbi években sok esküvőn találkozhattatok olyan szokásokkal, amelyek a tengerentúlról érkeztek, és nagy sikernek örvendenek hazánkban is.

Leány-és legénybúcsú

ESKÜVŐI KISOKOS

Tippek templom, házasságkötő terem és fotózási helyszínekhez