Habosbabos > Inspirációk

Gyermekbarát kontra gyermekmentes esküvő

Ti melyikre voksoltok?

Míg évekkel ezelőtt teljesen természetes volt, hogy egy esküvőre a gyerekek is hivatalosak, addig ma már egyre gyakoribb, hogy a párok nélkülük tervezik a nagy napot. Ti milyen esküvőre vágytok? Adunk néhány szervezési tippet, mellyel megoldható a kérdés!

Megosztás
Lakodalmi zene

Lakodalmi zene

Egy fergetegesen jó hangulatú lagzihoz elengedhetetlenül szükséges, hogy a zene megfelelően szórakoztassa a násznépet. Legelőször azt kell eldöntenetek, hogy DJ-t vagy élőzenét szeretnétek, ehhez pedig összegyűjtöttük nektek a pro és kontra érveket!

Megosztás

Szervezz „Trash the Dress” fotózást!

Képzeljétek el, hogy a hőn áhított álomszép menyasszonyi ruhátok csupa korom, olaj, víz, vagy éppen festék lesz. Még belegondolni is szörnyű? Pedig a Trash the Dress (Tedd tönkre a ruhád) fotózás egyre népszerűbb hazánkban. Mutatjuk, hogyan tehetitek emlékezetesebbé az esküvői fotózást!

Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!

Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!

Hamarosan itt az esküvőtök napja, ti pedig másra sem vágytok, mint arra, hogy átugorjátok a heteket (napokat), és túl legyetek a sok idegeskedésen? Bizony, rengeteg feladattal jár egy esküvőszervezés, és ember (menyasszony) legyen a talpán, aki meg tudja őrizni a nyugalmát a célegyenesben. Jó hírünk van! Adunk néhány tippet, amivel könnyen el tudjátok végezni az utolsó simításokat.

Megosztás

Lánybúcsú tippek

Petrezselyemárulás, lovaglás, erotikus programok, koncertek, koktélok, wellness, búvárkodás, karaoke. Egy lánybúcsúba sok minden beleférhet. Mutatjuk, mennyi lehetőség közül választhattok.

Megosztás

S.O.S. nászajándék tippek halogatóknak

A nászajándék kiválasztása sokszor nagyobb feladat elé állít benneteket, mint annak eldöntése, hogy miben vesztek részt a szertartáson? Bizony nem könnyű kitalálni, hogy minek örülne legjobban a pár, éppen ezért összegyűjtöttünk nektek néhány ötletet arra az esetre, ha az utolsó percre hagynátok a nászajándék megvásárlását!

Megosztás
esküvői menü

Esküvői menü

Ha már megtaláltátok a tökéletes helyszínt az esküvőhöz, jöhet a következő lépés, a menü kiválasztása. Dönthettek a magyaros ételek mellett, de választhattok szokatlanabb, esetleg exkluzív menüt is.

esküvői helyszín

Az ültetési rend rejtelmei

Nem egyszerű feladat az ültetési rend megtervezése, ám a vendégek minden esetben hálásak lesznek, ha jó asztaltársaságot hozunk össze az esküvői vacsorára és az utána következő fergeteges bulira. Mutatjuk, hogyan oldhatjátok meg a feladatot!