Habosbabos > Inspirációk

Lógj ki a sorból! Válassz színes ruhát!

Régóta szemeztek egy színes (vagy mintás) menyasszonyi ruhával, de nem vagytok benne biztosak, hogy fel meritek-e venni majd az esküvőn is? Féltek attól, hogy a rokonok és az ismerősök meg fogják jegyezni, hogy miért nem egy hófehér ruhát választottatok a nagy napra? Biztosak vagyunk benne, hogy találtok olyan megoldást, ami mindenkinek tetszik majd, de nem szabad elfeledkeznetek róla, hogy ez a nap rólatok szól.

Bámulatos PLUS SIZE méretű menyasszonyi ruhák

Nem kell lemondanotok az álomszép menyasszonyi ruháról akkor sem, ha plus size méretet viseltek. Rengeteg stílus, szín és díszítés közül választhattok, ma már akkora a kínálat, hogy szinte csak rá kell mutatnotok a tökéletes darabra. Bízunk benne, hogy tanácsainkat követve megtaláljátok azt az utat, ahol ráakadhattok a személyiségetekhez, az alakotokhoz és az esküvő stílusához leginkább passzoló ruhára.

CEWES Esküvői kiállítás: esküvő minden mennyiségben!

9500 nm-en 260 stand és 300 kiállító várta azokat, akik kilátogattak idén a Hungexpora, a CEWES Esküvői kiállításra. Arra a kérdésre, hogy miben rejlik a rendezvény sikerének titka, Dégi Attilától, a kiállítás szervezőjétől és megálmodójától kaptunk választ. Mi magunk is nyitott szemmel jártunk a kiállítótérben, mutatjuk a tapasztalatokat.

Népszerű leánybúcsús játékok és ötletek

A leánybúcsú olyan esemény, amire örökre emlékezni akarunk, ezért általában olyan játékokkal és kihívásokkal kell szembenéznünk, melyekre még évek múlva is vidáman gondolunk vissza. Most megmutatjuk nektek a tipikus leánybúcsús játékokat, hogy kedvetekre válogathassatok közülük.

Megosztás

5+1 Praktikus tanács szemüveges menyasszonyoknak

Sok szemüveges menyasszony szívesebben visel kontaktlencsét az esküvője napján, míg más menyasszonyok, különösen azok, akiknek a szemüvegük hozzátartozik a stílusukhoz, ragaszkodnak a szemüveghez az esküvő napján is. Íme, néhány tanács, amivel a legjobb formátokat hozhatjátok a nagy napon, természetesen szemüvegben!

Készíts ötletes esküvői vendégkönyvet!

A legtöbb esküvőn szerepet kap valamilyen formában a vendégkönyv, ám többnyire nem túl kreatív módon. Ezekkel az ötletekkel könnyedén feldobhatjátok a vendégek hangulatát már az étterem bejáratánál, és elérhetitek, hogy többször is visszatérjenek ide. Mutatjuk az irányt, merre induljatok!

Megosztás

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

Az elmúlt években bemutatkozott a rose gold, és azonnal meghódított mindent, köztük az esküvők birodalmát is. Ha egy valódi rose gold esküvőre vágytok, szemezgessetek a tippjeink közül, és merüljetek el az arany és a réz ötvözetének varázslatos világában!

Gyermekbarát kontra gyermekmentes esküvő

Ti melyikre voksoltok?

Míg évekkel ezelőtt teljesen természetes volt, hogy egy esküvőre a gyerekek is hivatalosak, addig ma már egyre gyakoribb, hogy a párok nélkülük tervezik a nagy napot. Ti milyen esküvőre vágytok? Adunk néhány szervezési tippet, mellyel megoldható a kérdés!

Megosztás
Lakodalmi zene

Lakodalmi zene

Egy fergetegesen jó hangulatú lagzihoz elengedhetetlenül szükséges, hogy a zene megfelelően szórakoztassa a násznépet. Legelőször azt kell eldöntenetek, hogy DJ-t vagy élőzenét szeretnétek, ehhez pedig összegyűjtöttük nektek a pro és kontra érveket!

Megosztás

Szervezz „Trash the Dress” fotózást!

Képzeljétek el, hogy a hőn áhított álomszép menyasszonyi ruhátok csupa korom, olaj, víz, vagy éppen festék lesz. Még belegondolni is szörnyű? Pedig a Trash the Dress (Tedd tönkre a ruhád) fotózás egyre népszerűbb hazánkban. Mutatjuk, hogyan tehetitek emlékezetesebbé az esküvői fotózást!

Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!

Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!

Hamarosan itt az esküvőtök napja, ti pedig másra sem vágytok, mint arra, hogy átugorjátok a heteket (napokat), és túl legyetek a sok idegeskedésen? Bizony, rengeteg feladattal jár egy esküvőszervezés, és ember (menyasszony) legyen a talpán, aki meg tudja őrizni a nyugalmát a célegyenesben. Jó hírünk van! Adunk néhány tippet, amivel könnyen el tudjátok végezni az utolsó simításokat.

Megosztás

Lánybúcsú tippek

Petrezselyemárulás, lovaglás, erotikus programok, koncertek, koktélok, wellness, búvárkodás, karaoke. Egy lánybúcsúba sok minden beleférhet. Mutatjuk, mennyi lehetőség közül választhattok.

Megosztás

S.O.S. nászajándék tippek halogatóknak

A nászajándék kiválasztása sokszor nagyobb feladat elé állít benneteket, mint annak eldöntése, hogy miben vesztek részt a szertartáson? Bizony nem könnyű kitalálni, hogy minek örülne legjobban a pár, éppen ezért összegyűjtöttünk nektek néhány ötletet arra az esetre, ha az utolsó percre hagynátok a nászajándék megvásárlását!

Megosztás
esküvői menü

Esküvői menü

Ha már megtaláltátok a tökéletes helyszínt az esküvőhöz, jöhet a következő lépés, a menü kiválasztása. Dönthettek a magyaros ételek mellett, de választhattok szokatlanabb, esetleg exkluzív menüt is.

esküvői helyszín

Az ültetési rend rejtelmei

Nem egyszerű feladat az ültetési rend megtervezése, ám a vendégek minden esetben hálásak lesznek, ha jó asztaltársaságot hozunk össze az esküvői vacsorára és az utána következő fergeteges bulira. Mutatjuk, hogyan oldhatjátok meg a feladatot!