Habosbabos Esküvői Magazin > Ceremóniamester & vőfély  > Szitás Róbert Szitu – Ceremóniamesterek mestere!
Szitás Róbert Szitu

Szitás Róbert Szitu – Ceremóniamesterek mestere!

741 esküvő, 24 év szakmai tapasztalat, egyedi stílus, saját ceremóniamester és vőfélyképző iskola. Szitás Róbert Szitu neve biztosan ismerősen cseng számotokra. Ceremóniamesterként áprilistól szeptember végéig minden hétvégéje foglalt, ám ez több számára mint munka, töretlen szenvedéllyel segít nektek abban, hogy életetek legszebb napjára boldogan emlékezzetek majd vissza.

Szitás Róbert Szitu

Szitás Róbert Szitu lehengerlő stílusával és humorával már az első találkozásunk alkalmával bebizonyította, hogy nem véletlenül tartják számon stand-up szolgáltatóként. Egyedi előadásmódja átszőtte a beszélgetésünket, így tulajdonképpen egy mókás ízelítőt kaphattunk abból, milyen az, amikor Szitu a „pályán” van.
Szitás Róbert Szitu
1994-ben, egy felejthetetlen élménynek köszönhetően ismerkedett meg az esküvők világával, de akkor még maga sem gondolta, hogy egyszer majd ez lesz a hivatása. Először vőfélyként tevékenykedett, ám a kétezres évek elején az egyre növekvő igényeknek köszönhetően ceremóniamesterként folytatta a pályafutását.

Ceremóniamester banner

Hihetetlenül nagy esküvői tapasztalattal rendelkezik, és nem csupán ceremóniamester-szemmel tekint az esküvők világára. Átfogó, mindenre kiterjedő ismeretekkel rendelkezik, ezért ha megosztja veletek a tapasztalatait, az nagy hasznotokra lehet az esküvőszervezés közben is.

Szitu és a csapat

Mivel Szitás Róbert Szitu egy csapattal dolgozik együtt, ezért nem kell megijednetek, ha ő már nem tudja vállalni az esküvőtökön a ceremóniamester szerepet. Bárhol szeretnétek az országban házasodni, igényeiteknek megfelelően vőfélyt és ceremóniamestert is ki tudnak közvetíteni, és az sem lehet probléma, ha angol vagy német nyelvű szolgáltatóra van szükségetek. Sőt! Speciális igényeket is figyelembe vesznek!

Hirdetés

Biztosan sok kérdés merül fel bennetek a ceremóniamesterek munkájával kapcsolatban. Nem mindegy, hogy egy ceremóniamester hogyan kommunikál, hogyan viselkedik, vagy éppen az, hogy mit visel a munkája közben. Szitás Róbert ezek közül sokat azonnal megválaszolt.

Az arány-arányosság elve

Magáról azt vallja, hogy pontos, precíz, és betartja az arány-arányosság elvét. Éppen annyit van szem előtt, amennyit szükséges, nem szeretne egyetlen esküvőnek sem a főszereplője lenni, ugyanakkor fontos, hogy egyedi legyen. Ennyi tapasztalattal a háta mögött már rutinosan átlátja a párok által megálmodott esküvők fő mozzanatait, és ehhez igazodva akár a hagyományos típusú, akár az elegánsabb esküvőkön is remekül helytáll. Szívesen improvizál, ám minden esetben szem előtt tartja a párok kívánságait. Egy kis improvizációra egyébként is minden esküvőn szükség lehet, hiszen gyakran adódhatnak olyan helyzetek, amire nem feltétlenül lehet előre felkészülni.
Szitás Róbert Szitu
Honlapján az ajánlatkérés lehetősége nagyon szimpatikus, arra kér benneteket, hogy már az első találkozás előtt főbb vonalakban vázoljátok fel, hogy milyen esküvőre vágytok, így sokkal hatékonyabban tudtok együtt gondolkodni a következő időszakban. Arra bíztat, hogy nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és ragaszkodjatok a saját elképzeléseitekhez, hiszen ez a nap kizárólag rólatok szól. Megnyugtatóan hangzik, igaz? Sziporkázó egyéniség, nem vitás, talán éppen ezért már a jelenléte is meggyőz arról, hogy jó kezekben lesztek az esküvő napján!

A legfontosabb talán az – és ez szolgáljon alapinformációnak minden egyes szolgáltatóval kapcsolatban – hogy korrekt áron, kiváló minőségű szolgáltatást kapjatok, hiszen egy jó szolgáltatónak ez legalább ugyanolyan fontos, mint nektek.

Végül pedig ajánlunk figyelmetekbe egy tanulságos videót, mely az esküvői hibákra fókuszál: