Habosbabos Esküvői Magazin > Cukrászda  > 4+1 alternatív esküvői torta ötlet

4+1 alternatív esküvői torta ötlet

Bizony a klasszikus emeletes tortákon és grillázs csodákon túl is van élet manapság, ha valami különlegesre vágytok.  Összeszedtünk néhány igazán egyedi torta ötletet Nektek, íme 4+1 alternatív esküvői torta ötlet:

1. Macaron torta

Már nálunk is évek óta óriási divatnak örvend az apró színes kis süticsoda, a macaron. Ha Te is imádod, egy macaron tortával igazán feledhetetlenné teheted a nagy napotokat. A szivárvány bármely színében kérheted, így tuti passzolni fog a dekorhoz is. És hogy ki tud Nektek ilyen tortát készíteni? Tonkababa vagy a Chez Dodo macaron manufaktúra biztosan!

Esküvői pite

Hirdetés

2. Pite torta

Itt az alma, szilva vagy akár sütőtök szezon, használjátok ki bátran! Igazi őszi finomság lehet ez a csodás pite torta. De ha fő tortának nem is vállalnátok be, kísérőnek mindenképp érdemes! A kérdés már csak az, mivel lehet kicsit ünnepibbé varázsolni… Én Magnolia süti dekorokkal tenném!

Esküvői fánktorta

3. Fánk torta

Ha életed párja is úgy rajong a csodás fánkokért, mint Homer Simpson, akkor egy ilyen különleges tortával biztosan emlékezetessé teszed neki esküvőtök napját! Sőt, utána akár minden évfordulón beszerezhetsz egy két fánkot majd, hogy azzal nosztalgiázzatok. Szuper fánk lelőhelyek: The Donut Library, The Box Donut

4. Cupcake torta

Ezzel talán már többen találkozhattatok, szerintem nagyon jó ötlet! Látványos és praktikus megoldás, hiszen nem kell a torta szeleteléssel bajlódni. Bár, hogy a klasszikus “torta vágós” kép ne maradjon ki, a legfelső emelet lehet egy kis torta is. Hogy tetszik?

Cukrászda banner

+1. “Sajt torta”

Hát ezt egyenesen imádom!! Na nem a klasszikus sajttortáról beszélek, hanem igazi sajtkülönlegességekről. Kicsit költségesebb ugyan, de garantáltan egyedi ötlet. Így ősszel szőlővel és isteni borokkal kísérve biztosan mindenki erről fog beszélni még a nagy napotok után is!
eskuvoi-sajttorta

A fentebbi 4+1 esküvői torta ötlet csak ízelítő, rengeteg szuper megoldás létezik még. Érdemes minőségi cukrászok között válogatni, hogy garantáltan jó minőségű és szép torták díszíthessék az asztalt a nagy napon!

Cukrász tippekért kattints ide.