A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz eredményei között már tavaly is lehetőségünk nyílt megismerni az ország TOP10 cukrászdáját. A TOP10-es listára igen nívós cukrászdák kerültek fel, az Év Cukrászdája Díjat a tavalyi évhez hasonlóan idén is a váci Mihályi Patisserie kapta.

Ha azt fontolgatjátok, hogy az esküvőtökre a TOP10-ből szeretnétek megrendelni a tortát, ne habozzatok, nézzétek végig már most a kínálatot. Mutatjuk a legjobb tízet!

Mihályi Patisserie Az Év Cukrászdája
Fotó: Mihályi Patisseire

Az Év Cukrászdája

A megmérettetésről érdemes tudni, hogy a Dining Guide minden évben külföldi szaktekintélyeket hoz, akik egész évben tesztelik a hazai gasztronómiai kiválóságok munkáját. Hogy a verseny valóban teljes mértékben pártatlan legyen, ebben a tesztelésben magyar séfek, étterem tulajdonosok, gasztronómiai tanácsadók és bloggerek nem vesznek részt.

Hirdetés

A cukrászdákat aszerint értékelték, hogy hogyan felelnek meg a saját kategóriájukban elvárható szintnek. Az Év Cukrászdája tehát hosszas tesztelést követően lett kiválasztva, a TOP10-es lista pedig hihetetlenül izgalmas!

A zsűri tagjai

A nemzetközi szakmai zsűrit idén Enrico Crippa vezette, aki a három Michelin-csillagos Piazza Duomo étterem séfje. A Dining Guide évek óta dolgozik továbbá Fausto Arrighivel is, aki 36 évet töltött el a világ legnagyobb nevű étteremkalauzánál, a Michelin Guide-nál.

Cukrászda banner

Az Év Cukrászdája Díj – TOP10

Mint már írtuk, Az Év Cukrászdája Díjat a váci Mihályi Patisserie nyerte. A felsorolás további része nem rangsor, az év cukrászdája után a többi név ABC sorrendben olvasható.
Lássuk, mely hazai cukrászdák kerültek fel a listára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😻🍰#catsofinstagram #torta #instahun #desszert #macskatorta #mik_gasztro #mutimitsütsz

Èdessèglabor (@edesseglabor) által megosztott bejegyzés,

Prémium minőségű esküvői torta

Nem vagytok még biztosak abban, hogy milyen esküvői torta passzolna leginkább a nagy naphoz? Nincs tippetek, hogy hány szeletes tortát kellene rendelnetek a vendégeknek?

Nyugodtan forduljatok a cukrászokhoz a kérdéseitekkel, hiszen ők pontosan tudják a kérdéseitekre a választ, elvégre rengeteg tapasztalattal rendelkeznek.

Ha mégis kapaszkodót kerestek a torta-túrához, ide kattintva olvashattok néhány tippet! A 2019-es árakról pedig ITT találtok több információt!

Ezúton is gratulálunk a győztes TOP10-nek, és további sikereket kívánunk!

Borítókép: Mihályi Patisserie