Habosbabos Esküvői Magazin > Cukrászda  > Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!
Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!

Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!

Evezzünk édes vizekre, és nézzünk körül a cukrászdák háza táján! Ha rendhagyó esküvői édességre vágytok, és szívesen meglepnétek a násznépet, miért ne dekorálhatnátok mindent színes cukormázas fánkokkal az esküvőtökön? Több száz fánk…ugye milyen jól hangzik? Esetleg egy hatalmas fánkfalra vágytok? Az is megoldható!

Animacik
Hirdetés

Korábban megmutattuk nektek, hogy hogyan szervezhettek kürtőskalácsos esküvőt, és hogy milyen alternatív tortaötletek közül választhattok, ha valami rendhagyó édességet szeretnétek megkóstolni a lagzin.

Tartsatok most is velünk, és lépjünk be együtt a fánkmennyország kapuján, ahol cukormázból van a kerítés, és porcukorfelhőkön szolgálják fel a pudingos-lekváros finomságokat!

Esküvői fánk

Az esküvő egyik főszereplője: a fánk!

Először is szögezzük le, hogy milyen lehetőségek közül választhattok. A hagyományos farsangi fánkon kívül választhatjátok az amerikai fánkot, a túrófánkot, vagy akár a legnagyobb fánkújdonságot, a churrost is.

Rendelhettek belőlük készült fánktortát, fánkfalat, édes nyársakat, esetleg különleges dekorációs elemeket is, a lehetőségek tárháza végtelen. Mutatjuk, minket milyen különlegességek ejtettek rabul!

fotó: pinterest.com

Fánktorta, amelyen felsorakoznak a színek

Ha már lúd, legyen kövér, vagyis ha már fánk, legyen belőle minél több egy helyen!

Egy fánktortában az az izgalmas, hogy rengeteg szín és íz közül választhattok, és ha ügyes cukrászra leltek, akár annyiféle fánkot kérhettek a háromemeletes díszletre, ahány vendéget meghívtatok az esküvőre.

Remek ötlet, igaz? Mi soha nem tudunk választani a hatalmas kínálatból.

fotó: pinterest.com

Hatalmas fánkfal az édesszájúak kedvéért

Egy hatalmas fánkfal rendhagyó kiegészítője lehet egy esküvőnek, és természetesen fotózáshoz is tökéletes háttér lehet. Manapság egyre gyakoribb, hogy a párok a fánkra szavaznak, ami nem csoda, ha megnézitek, milyen csalogatóan izgalmas egy-egy ilyen fánkfal.

Biztosan a násznép is díjazni fogja az ötletet, és alig várják majd, hogy engedélyt kapjanak a fal „elpusztítására”. Hála a különféle mázaknak, megálmodhatjátok a számotokra legszimpatikusabb színvilágot, ami remekül kiemeli majd a többi dekorációs elemet.

Ehhez igazítanátok a csokrotok és a virágdekoráció színét is? Semmi akadálya!

Esküvői fánkfal

Fánki Donuts – Az esküvői fánkfal minden varázslata

Egy ehető design igazán különlegessé teheti az esküvői dekorációt. Ha biztosra akartok menni, és csakis kiváló minőségű fánkokra vágytok, csodás külsővel és felejthetetlen ízekkel, ismerkedjetek meg a Fánki fánkokkal.

A maximális rugalmasság, és a kreativitás ennél a csapatnál alapkövetelmény, ezért minden megoldható – nincs lehetetlen! A csodás kézműves termékek mellett glutén-, cukor-, és laktózmentes, sőt, még vegán fánkokat is vásárolhattok!

Fánki Donuts

Álmodjátok meg a legvagányabb, legbájosabb vagy akár a legkülönlegesebb fánkfalat, ők pedig felvirágoztatják nektek a mesés fánkjaikkal!

Róluk mondták:

“A fánkok csodásak ”

“szeretném megköszönni a fantasztikus fánkokat, megkoronázta az eseményünket!”

“Nagyon köszönünk mindent, abszolút “elvitte a showt” a fánkfal 🙂 Odáig voltak érte a vendégek.”

Hát lehet erre nemet mondani?

fotó: pinterest.com

Minifánkok a gyerekek kedvéért

Bár a násznép felnőtt tagjai nyilvánvalóan nem a kakaót és a tejet részesítik előnyben a lagzin, ám a gyerekek biztosan örülni fognak, ha rájuk is gondoltok.

Készíttessetek a cukrászokkal minifánkokat, és kérjétek meg a catering céget, vagy az éttermet, hogy tálalják őket kakaóval vagy tejjel. Vidám részlete lehet ez az esküvőnek, és ha még apró ernyőkkel és szívószálakkal is feldíszítitek a poharakat, nyert ügyetek van!

fotó: pinterest.com

Kerek fánkok nyársra tűzdelve

Imádjátok a pici, kerek formájú, töltött fánkokat? Mi is rajongunk értük, akár lekvárral, akár vaníliás vagy csokis pudinggal vannak megtöltve.

Ha mutatós fánknyársakat rendeltek a Nagy Napra, van egy olyan sanda gyanúnk, hogy mindenki rárepül majd, még mielőtt a vőfély annyit mondana: húsleves!

Churros fánk

fotó: pinterest.com

Légy üdvözölve, churros!

Az egyik legnépszerűbb fánkszerű édesség napjainkban kétségkívül a churros, ám amilyen hamar berobbant az országba, legalább olyan gyorsan elterjedt a fánk számos típusa is.

Mártogathatjátok édes öntetbe, vagy pudingba is a forró tésztát, de rendelhettek belőle oreo vagy vörös bársony változatot is. Ha igazán nagy szenzációra vágytok, készíttessétek el az édességet a helyszínen, így valóban friss ízekre, és emlékezetes percekre készülhettek!

Cukrászda banner

Nincs is más hátra, mint hogy arra buzdítsunk benneteket, hogy próbáljátok ki a fánkos esküvőt, és bízzatok meg egy olyan cukrászdát, ami teljesíti a legextrémebb kívánságotokat is.

A többit nyugodtan bízzátok a fánkra, higgyétek el, tudja mi a dolga!

Animacik gyerek

Témába vág

Esküvői tortadísz – Típusok, árak, tippek Az esküvő egyik fénypontja a menyasszonyi torta, és annak legfőbb ékessége, az esküvői tortadísz. Hiába ettük már degeszre magunkat sütikkel, úgyis sorba fogunk állni, hogy megkóstolhassuk a csodásan kidekorált tortát, és emellett meglessük, milyen ...
Év Cukrászdája 2019 – Mutatjuk a TOP10-es listát! A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz eredményei között már tavaly is lehetőségünk nyílt megismerni az ország TOP10 cukrászdáját. A TOP10-es listára igen nívós cukrászdák kerültek fel, az Év Cukrászdája Díjat a tavalyi évhez hasonlóan idén is a váci M...
Esküvői torta árak 2019 Egy krémes, csodaszép esküvői torta gondolata izgalommal tölt el bennünket, hiszen alig várjuk, hogy végre megízleljük a csábítóan mosolygó, huncut szeleteket. Nézzük, hogyan simogatja végig az emeleteket a csoki vagy a marcipán, és várjuk, hogy elpu...
Vörös bársony esküvői torta – amiért Gordon Ramsay is él-hal! Az esküvő előtti tortakóstolás és tortaválasztás könnyű teher. Ez az egyik olyan feladat az esküvőszervezés körüli teendők közül, amire a vőlegények is szívest örömest vállalkoznak. Érthető. Ki ne örülne annak, hogy végigkóstolhat egy halom habos tor...
Mesés ízek, speciális esküvői igények – Ez a Sakura! Létezik Nagymaroson egy Sakura névre cukrászda, amelyik boldogan váltja valóra a legmerészebb álmaitokat is. Bármilyen nagyot is álmodtok. Máris bemutatunk benneteket egymásnak! Egy hatalmas, 220 fős lagzihoz szeretnétek megtalálni a megfelelő cuk...
Édes örömök – Főszerepben az esküvői torta! Ha a lelketek legmélyén ti is Gombóc Artúrok vagytok, nagy valószínűséggel hasonló esküvői torta képei lebegnek lelki szemeitek előtt: lesz a kerek torta, a szögletes torta, a lapos torta, a hosszú torta, a rövid torta, a tömör torta, a krémes torta,...
Esküvői torta rendelése – Hány szeletes tortát rendelj? Az esküvői torta rendelése az egyik legédesebb teher esküvőszervezés közben, nem gondoljátok? El kell döntenetek, hogy milyen legyen a torta íze és a külseje, valamint azt is, hogy „hány szeletes” legyen. Utóbbi mögé szokott a legnagyobb kérdőjel ker...
TOP12 esküvői torta trend a nagyvilágból! Évekkel ezelőtt a legtöbb esküvői torta még fehér színű volt, és a csokoládén, a citromon, és az oroszkrémen kívül igen ritka volt, hogy más ízvilág mellett döntöttek volna a párok.  A mai esküvői torta trend sokkal különlegesebb és meglepőbb vonalon...
Esküvői macaron mennyország – trendi és ízletes! Káprázatos színek, extrém ízek és mesés kinézet. Ilyen egy macaron esküvő! Mindannyian nagy rajongói vagyunk a macaronoknak, melyek néhány évvel ezelőtt bombaként robbantak be a világunkba, és azóta nem engedik magukat kiszorítani semmilyen trend ked...
Számolj okosan! – Pogácsa és aprósütemény rendelése Ki ne csipegetne szívesen lakodalomban a tánc közben egy kis pogácsából, vagy más aprósüteményből? Mindannyian jártunk már esküvőn, pontosan tudjuk, hogy bizony olykor életmentő lehet néhány sós falat. Fogadjátok szeretettel az útmutatónkat, mely tal...