Habosbabos Esküvői Magazin > Cukrászda  > Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!
Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!

Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!

Evezzünk édes vizekre, és nézzünk körül a cukrászdák háza táján! Ha rendhagyó esküvői édességre vágytok, és szívesen meglepnétek a násznépet, miért ne dekorálhatnátok mindent színes cukormázas fánkokkal az esküvőtökön? Több száz fánk…ugye milyen jól hangzik? Esetleg egy hatalmas fánkfalra vágytok? Az is megoldható!

Hirdetés

Korábban megmutattuk nektek, hogy hogyan szervezhettek kürtőskalácsos esküvőt, és hogy milyen alternatív tortaötletek közül választhattok, ha valami rendhagyó édességet szeretnétek megkóstolni a lagzin.

Tartsatok most is velünk, és lépjünk be együtt a fánkmennyország kapuján, ahol cukormázból van a kerítés, és porcukorfelhőkön szolgálják fel a pudingos-lekváros finomságokat!

Esküvői fánk

Az esküvő egyik főszereplője: a fánk!

Először is szögezzük le, hogy milyen lehetőségek közül választhattok. A hagyományos farsangi fánkon kívül választhatjátok az amerikai fánkot, a túrófánkot, vagy akár a legnagyobb fánkújdonságot, a churrost is.

Rendelhettek belőlük készült fánktortát, fánkfalat, édes nyársakat, esetleg különleges dekorációs elemeket is, a lehetőségek tárháza végtelen. Mutatjuk, minket milyen különlegességek ejtettek rabul!

fotó: pinterest.com

Fánktorta, amelyen felsorakoznak a színek

Ha már lúd, legyen kövér, vagyis ha már fánk, legyen belőle minél több egy helyen!

Egy fánktortában az az izgalmas, hogy rengeteg szín és íz közül választhattok, és ha ügyes cukrászra leltek, akár annyiféle fánkot kérhettek a háromemeletes díszletre, ahány vendéget meghívtatok az esküvőre.

Remek ötlet, igaz? Mi soha nem tudunk választani a hatalmas kínálatból.

fotó: pinterest.com

Hatalmas fánkfal az édesszájúak kedvéért

Egy hatalmas fánkfal rendhagyó kiegészítője lehet egy esküvőnek, és természetesen fotózáshoz is tökéletes háttér lehet. Manapság egyre gyakoribb, hogy a párok a fánkra szavaznak, ami nem csoda, ha megnézitek, milyen csalogatóan izgalmas egy-egy ilyen fánkfal.

Biztosan a násznép is díjazni fogja az ötletet, és alig várják majd, hogy engedélyt kapjanak a fal „elpusztítására”. Hála a különféle mázaknak, megálmodhatjátok a számotokra legszimpatikusabb színvilágot, ami remekül kiemeli majd a többi dekorációs elemet.

Ehhez igazítanátok a csokrotok és a virágdekoráció színét is? Semmi akadálya!

Esküvői fánkfal

Fánki Donuts – Az esküvői fánkfal minden varázslata

Egy ehető design igazán különlegessé teheti az esküvői dekorációt. Ha biztosra akartok menni, és csakis kiváló minőségű fánkokra vágytok, csodás külsővel és felejthetetlen ízekkel, ismerkedjetek meg a Fánki fánkokkal.

A maximális rugalmasság, és a kreativitás ennél a csapatnál alapkövetelmény, ezért minden megoldható – nincs lehetetlen! A csodás kézműves termékek mellett glutén-, cukor-, és laktózmentes, sőt, még vegán fánkokat is vásárolhattok!

Fánki Donuts

Álmodjátok meg a legvagányabb, legbájosabb vagy akár a legkülönlegesebb fánkfalat, ők pedig felvirágoztatják nektek a mesés fánkjaikkal!

Róluk mondták:

“A fánkok csodásak ”

“szeretném megköszönni a fantasztikus fánkokat, megkoronázta az eseményünket!”

“Nagyon köszönünk mindent, abszolút “elvitte a showt” a fánkfal 🙂 Odáig voltak érte a vendégek.”

Hát lehet erre nemet mondani?

fotó: pinterest.com

Minifánkok a gyerekek kedvéért

Bár a násznép felnőtt tagjai nyilvánvalóan nem a kakaót és a tejet részesítik előnyben a lagzin, ám a gyerekek biztosan örülni fognak, ha rájuk is gondoltok.

Készíttessetek a cukrászokkal minifánkokat, és kérjétek meg a catering céget, vagy az éttermet, hogy tálalják őket kakaóval vagy tejjel. Vidám részlete lehet ez az esküvőnek, és ha még apró ernyőkkel és szívószálakkal is feldíszítitek a poharakat, nyert ügyetek van!

fotó: pinterest.com

Kerek fánkok nyársra tűzdelve

Imádjátok a pici, kerek formájú, töltött fánkokat? Mi is rajongunk értük, akár lekvárral, akár vaníliás vagy csokis pudinggal vannak megtöltve.

Ha mutatós fánknyársakat rendeltek a Nagy Napra, van egy olyan sanda gyanúnk, hogy mindenki rárepül majd, még mielőtt a vőfély annyit mondana: húsleves!

Churros fánk

fotó: pinterest.com

Légy üdvözölve, churros!

Az egyik legnépszerűbb fánkszerű édesség napjainkban kétségkívül a churros, ám amilyen hamar berobbant az országba, legalább olyan gyorsan elterjedt a fánk számos típusa is.

Mártogathatjátok édes öntetbe, vagy pudingba is a forró tésztát, de rendelhettek belőle oreo vagy vörös bársony változatot is. Ha igazán nagy szenzációra vágytok, készíttessétek el az édességet a helyszínen, így valóban friss ízekre, és emlékezetes percekre készülhettek!

Cukrászda banner

Nincs is más hátra, mint hogy arra buzdítsunk benneteket, hogy próbáljátok ki a fánkos esküvőt, és bízzatok meg egy olyan cukrászdát, ami teljesíti a legextrémebb kívánságotokat is.

A többit nyugodtan bízzátok a fánkra, higgyétek el, tudja mi a dolga!