Habosbabos Esküvői Magazin > Cukrászda  > Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!

Így hódítsd meg fánkkal a násznépet!

Evezzünk édes vizekre, és nézzünk körül a cukrászdák háza táján. Ilyenkor januárban biztosan nektek is a fánk jut először eszetekbe, ha édességre vágytok, így miért ne dekorálhatnátok mindent színes cukormázas fánkokkal az esküvőtökön? Esetleg egy hatalmas fánkfalra vágytok? Az is megoldható!

Cukrászda banner

Korábban megmutattuk nektek, hogy hogyan szervezhettek kürtőskalácsos esküvőt, és hogy milyen alternatív tortaötletek közül választhattok, ha valami rendhagyó édességet szeretnétek megkóstolni a lagzin. Tartsatok most is velünk, és lépjünk be együtt a fánkmennyország kapuján, ahol cukormázból van a kerítés, és porcukorfelhőkön szolgálják fel a pudingos-lekváros finomságokat!

Először is szögezzük le, hogy milyen lehetőségek közül választhattok. A hagyományos farsangi fánkon kívül választhatjátok az amerikai fánkot, a túrófánkot, vagy akár a legnagyobb fánkújdonságot, a churrost is. Rendelhettek belőlük készült fánktortát, fánkfalat, édes nyársakat, esetleg különleges dekorációs elemeket is, a lehetőségek tárháza végtelen. Mutatjuk, minket milyen különlegességek ejtettek rabul!

fotó: pinterest.com

Fánktorta, amelyen felsorakoznak a színek

Ha már lúd, legyen kövér, vagyis ha már fánk, legyen belőle minél több egy helyen! Egy fánktortában az az izgalmas, hogy rengeteg szín és íz közül választhattok, és ha ügyes cukrászra leltek, akár annyiféle fánkot kérhettek a háromemeletes díszletre, ahány vendéget meghívtatok az esküvőre. Remek ötlet, igaz? Mi soha nem tudunk választani a hatalmas kínálatból.

fotó: pinterest.com

Hatalmas fánkfal az édesszájúak kedvéért

Egy hatalmas fánkfal rendhagyó kiegészítője lehet egy esküvőnek, és természetesen fotózáshoz is tökéletes háttér lehet. Biztosan a násznép is díjazni fogja az ötletet, és alig várják majd, hogy engedélyt kapjanak a fal „elpusztítására”. Hála a különféle mázaknak, megálmodhatjátok a számotokra legszimpatikusabb színvilágot, ami remekül kiemeli majd a többi dekorációs elemet. Ehhez igazítanátok a csokrotok és a virágdekoráció színét is? Semmi akadálya!

fotó: pinterest.com

Minifánkok a gyerekek kedvéért

Bár a násznép felnőtt tagjai nyilvánvalóan nem a kakaót és a tejet részesítik előnyben a lagzin, a gyerekek biztosan örülni fognak, ha rájuk is gondoltok. Készíttessetek a cukrászokkal minifánkokat, és kérjétek meg a cateringes céget, vagy az éttermet, hogy tálalják őket kakaóval vagy tejjel. Vidám részlete lehet ez az esküvőnek, és ha még apró ernyőkkel és szívószálakkal is feldíszítitek a poharakat, nyert ügyetek van!

fotó: pinterest.com

Kerek fánkok nyársra tűzdelve

Imádjátok a pici, kerek formájú, töltött fánkokat? Mi is rajongunk értük, akár lekvárral, akár vaníliás vagy csokis pudinggal vannak megtöltve. Ha mutatós fánknyársakat rendeltek a Nagy Napra, van egy olyan sanda gyanúnk, hogy mindenki rárepül majd, még mielőtt a vőfély annyit mondana: húsleves!

fotó: pinterest.com

Légy üdvözölve, churros!

Az egyik legnépszerűbb fánkszerű édesség napjainkban kétségkívül a churros, ám amilyen hamar berobbant az országba, legalább olyan gyorsan elterjedt számos típusa is. Mártogathatjátok édes öntetbe, vagy pudingba is a forró tésztát, de rendelhettek belőle oreo vagy vörös bársony változatot is. Ha igazán nagy szenzációra vágytok, készíttessétek el az édességet a helyszínen, így valóban friss ízekre, és emlékezetes percekre készülhettek!

Kristinus

Nincs is más hátra, mint hogy arra buzdítsunk benneteket, hogy kerekedjetek fel, és kutassatok fel egy olyan cukrászdát, ami teljesíti a legextrémebb kívánságotokat is. A többit nyugodtan bízzátok a fánkra, higgyétek el, tudja mi a dolga!