Létezik Nagymaroson egy Sakura névre cukrászda, amelyik boldogan váltja valóra a legmerészebb álmaitokat is. Bármilyen nagyot is álmodtok. Máris bemutatunk benneteket egymásnak!

Egy hatalmas, 220 fős lagzihoz szeretnétek megtalálni a megfelelő cukrászdát? Esetleg egy glutén-, vagy laktózmentes esküvői tortára vágytok? Napjainkban gombamód szaporodnak a cukrászdák, ezért első pillantásra igen nehéz közülük egyetlen egyet kiválasztani. Azt az egyet, amelyik elkészíti majd életetek legszebb napjára az esküvői tortát és a lakodalmas sütiket.

Cukrászda banner

Minőség mindenekfelett

Lemernénk fogadni, hogy a tökéletes esküvői torta eddig csak álmaitokban létezett, vagy az Instagram és a Pinterest fotói között. Bizony, nem könnyű ennyi szépség közül kiválasztani azt, amelyik leginkább jellemez benneteket, profi munkával, minőségi alapanyagokból készül, és ráadásul álomszép is.

Mi mégis tudunk egy helyet, ahova már azért is érdemes betérni, hogy gyönyörködjetek a díszletben és a berendezésben, és akkor még nem beszéltünk a csodás finomságokról, és a hibátlan esküvői tortákról. Ismerkedjetek meg a Sakura világával, és élvezzétek a hihetetlen színek és mesés ízek mély barátságát.

Elegáns esküvői torta by Sakura

„Én mindig szerettem sütni”

Balogh Nóra, a cukrászda tulajdonosa maga is imádja bűvölni az édes desszerteket, de csak és kizárólag kiváló alapanyagokkal dolgozik, mert a minőség és a maximalizmus rendkívül fontos számára. Már gyermekkorában is a sütiskönyveket bújta, később pedig olyan neves hazai cukrászok kurzusain vett részt, mint Enzsol Balázs, Veszely Attila, Kolonics Zoltán vagy éppen Fehér Judit.

A Sakuránál biztosak lehettek benne, hogy a legizgalmasabb minták, és a legújabb technikák is megjelenhetnek a tortátokon, így tulajdonképpen nincs lehetetlen küldetés a cukrászok számára. A választható ízekről tudnotok kell, hogy hagyományos, és igazán huncut ízekkel egyaránt dolgoznak, de a valóságtól nem rugaszkodnak el, így nem sétálnak szembe veletek erőltetett variációk és ízkombinációk.

Képzeljétek!

A nagymarosi cukrászda nemcsak prémium minőségű alapanyagokat használ, de itt nem találkozhattok mesterséges színezékkel, és térfogat növelővel sem. Ugye milyen jól hangzik?

Esküvői torta Sakura cukrászda

Sakura esküvői desszertek ételérzékenyeknek

Egyre több pár vágyik olyan esküvői tortára és süteményekre, amelyekből azok a vendégek is ehetnek, akik bizonyos ételekre érzékenyek. A Sakura speciális igényű rendeléseket is felvesz, és hatékonyan dolgoznak azért, hogy ne kompromisszumos megoldások szülessenek, hanem valódi remekművek.

Ez persze nagy odafigyelést igényel, de a cél az, hogy minden vendég boldogan ízlelhesse meg a tortát és a süteményeket is.

Kiszállítás

Rettegtek attól, hogy kiszállítás közben valami baja lesz a tortának? A Sakura vállalja, hogy hűtős autóval kiszállítja nektek Budapest egész területén, és Nagymaros 50 km-es körzetében az esküvői tortát és a süteményeket, így biztonságban odaérnek majd a lagzi helyszínére!

Esküvői torta ételérzékenyeknek

Elérhetőségek:

Cím: 2626 Nagymaros, Magyar utca 11.

Tel.: +36 27 630 442

Facebook: www.facebook.com/sakuranagymaros/

Instagram: www.instagram.com/sakura_cukraszda/

E-mail: info@sakuracakes.hu

Sakura cukrászda Nagymaros

Nincs más dolgotok, mint felvenni a cukrászdával a kapcsolatot, és megosztani Nórával azt, hogy milyen tortáról álmodoztok. Meglátjátok, azonnal tudni fogja, hogy hogyan valósíthatja meg az elképzeléseiteket.

Sőt! Benne lesz egy darabka Nóra szívéből, szakmai tudásából, és persze lesz benne egy csepp varázslat is, ami csak erre a nagymarosi cukrászdára jellemző. Próbáljátok ki, mit tud ez a cseresznyevirágokba borított ékszerdoboz!