Ha eddig azt gondoltátok, hogy a Tiffany kék az exkluzív esküvők árnyalata, akkor csak még jobban megerősíti bennetek ezt a tényt a 2018-as év eljegyzési partija, amelynek híre bejárta a világot, nem egészen egy nap alatt. Nem is csodálkozunk azon, hogy Priyanka Chopra nevéhez fűződik ez a különleges esemény, hiszen a 200.000 dolláros Tiffany`s eljegyzési gyűrűjét már 90.000 ember kedveli Instagramon.

Hirdetés

A színésznőt 10 évvel fiatalabb párja, Nick Jonas még júliusban jegyezte el. Ezt követően a pár Mumbaiba utazott Priyanka családjához, mert a színésznőnek a házassághoz Isten és a család beleegyezése volt a legfontosabb. Ezért is tűnhet furcsának a hír, hogy az eljegyzési partira még csak most került sor. Mindenesetre a pár megadta a módját a jeles eseménynek. Mutatjuk a parti részleteit.

Ékszer banner

 

Az év eljegyzési partija

 

Priyanka eljegyzési gyűrűjét először barátnője Instagram fotóján szúrták ki a rajongók, akik nem győzték megcsodálni a mesés Tiffany ékszert. De itt még nem ért véget a Tiffany ékszerek sora, hiszen az eljegyzési partit, melyet a pár barátai szerveztek, a New York-i Tiffany`s Blue Box kávézójában tartották meg.

Az új Baywatch film gyönyörű színésznője egy elképesztően izgalmas fehér Marchesa selyemruhát viselt az eseményen. A ruha annyira jól állt neki, hogy azon sem csodálkoztunk volna, ha ebben megy férjhez. Hozzá egy hegyes orrú púderrózsaszín cipőt választott, haját pedig kiengedve viselte.

Az este tematikája és helyszíne persze megkövetelte, hogy a Quantico sztárja olyan kiegészítőket viseljen, amelyek csodásan passzolnak az eljegyzési gyűrűjéhez.

Így végül Priyanka egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán.

Az év eljegyzési partija

Az esküvő a tervek szerint jövőre lesz megtartva. A pontos dátumról még nem érkezett hír, mert a pár elfoglaltságai miatt még nem tudott gőzerővel a nagy napra koncentrálni.

A szerénynek legkevésbé sem mondható ékszerek láttán már csak azt próbáljuk meg kitalálni, hogy a színésznő vajon kivel tervezteti meg menyasszonyi ruháját. Mert ugyebár ennyi csillogó ékszer láttán valószínűsíthető, hogy az álomruha is ragyogni fog a gyémántoktól.

Borítókép: celebrityphotos.co