Habosbabos Esküvői Magazin > Ékszer  > Az esküvői virágékszerek letaszítják a tiarákat a trónjukról!
Esküvői virágékszerek

Az esküvői virágékszerek letaszítják a tiarákat a trónjukról!

Megfordult már a fejetekben, hogy a menyasszonyi ruhátok mellé extrém kiegészítőt viseljetek a nagy napon? Az elmúlt években kezdtek teret hódítani maguknak az esküvői virágékszerek, azóta pedig egyre különlegesebb és érdekesebb virágokból készült megoldásokkal találkozhattok.

Ékszer banner

A menyasszonyok általában két táborra szakadnak, amikor el kell dönteniük, hogy élővirágból vagy selyemvirágból készüljenek ezek az esküvői virágékszerek, de abban általában mindenki megegyezik, hogy ezek a rendhagyó kiegészítők elképesztően nagy kedvencek lehetnek a következő években is, mesés színeiknek és formáiknak köszönhetően.

Nézzük, hol érdemes viselnetek az esküvőn ezeket a költeményeket!

esküvői virágékszerek

Virágdekoráció, az esküvők kreatív kiegészítője

A virágok az esküvőkön évszázadok óta főszerepet játszanak a virágdekorációban, napjainkban a polgári és az egyházi szertartás helyszínén, az étteremben, az autókon, és természetesen a menyasszonyi csokorban is gyönyörű virágok pompáznak, ezekről kevés pár mondana le.

Fontos tudni!

Az esküvőszervezés elején biztosan ti is tapasztaljátok majd, hogy a virágokból készült dekoráció az esküvő egyik legdrágább, mégis legnépszerűbb eleme. Ezen nem érdemes spórolni, fontos, hogy a virágok minősége, frissessége és a virágkötő profizmusa is fő szempont legyen a szolgáltató kiválasztása során!

A virágokból annyiféle dekoráció készülhet, hogy csak idő kérdése volt, hogy felmerüljön a gondolat, miért ne viselhetnétek magatokon ezeket a csodaszép virágokat esküvői virágékszerként?

esküvői virágékszerek

Hol mutatnak jól az esküvői virágékszerek?

Bár a virágkoronák már régi barátai a menyasszonyoknak és a koszorúslányoknak, a többi virágékszer még nem annyira gyakori vendég az esküvői kiegészítők között. Mennyire kár! Ezerféleképpen lehet velük játszani, és csak a fantázia szabhat határt annak, hogy milyen színekben és formákban tündököljenek rajtatok.

Tipp!

A minőségi selyemvirágok ára manapság megközelíti az élővirágokét, semmiképpen sem kell attól tartanotok, hogy durva tapintású, csúnya, kellemetlen fogású művirágok kerülnek a csodaszép menyasszonyi ruha mellé.

A menyasszonyon kívül a koszorúslányok, és az örömanyák is viselhetnek ilyen virágékszereket, de a meghívott vendégeknek is érdemes elgondolkodni a lehetőségen!

esküvői virágékszerek

Esküvői virágékszerek mindenütt!

  • A virágkoronák szinte minden hajhosszúságnak és hajszínnek jól állnak, ezért bárki viselheti, akinek illik a személyiségéhez és a stílusához
  • A virágokból készült karkötők nem csak báli kiegészítők lehetnek! Az esküvőn egyaránt hordhatják a koszorúslányok és a menyasszonyok is, csak nagyon oda kell figyelni a rögzítésükére
  • Talán a legizgalmasabb esküvői virágékszerek a virágokból készült nyakláncok. Ezek mellé más hangsúlyos kiegészítőt már nem érdemes választani, hiszen mondjuk a kövirózsa, a rózsa vagy a napraforgó önmagában is nagyon élénk és rendhagyó látványt nyújt a menyasszony nyakában

esküvői virágékszerek

esküvői virágékszerek

  • Brossok virágból – táskákon és blézereken egyaránt nagyon jól mutatnak, ezt a verziót a násznép hölgy tagjainak is nagyon ajánljuk
  • A bokán, a combon és a lábfejen viselt virágok a rövid ruhák mellett érvényesülnek a legjobban, a vízparti és a tengeren tartott esküvőkön elképesztően izgalmas kiegészítők
  • Szívesen viselnétek virágból készült gyűrűt a nagy napon? Arra azért figyeljetek oda, hogy a karikagyűrű is érvényesülhessen, ne nyomja el egy élénk színű virág. Emellett azért a koszorúslányoknak csokor helyett tuti befutó lehet

esküvői virágékszerek

Ha az élővirág mellett döntötök, a virágkötőt vagy a dekoratőrt bátran faggassátok ki arról, hogy melyik virág a legtartósabb, és legalkalmasabb arra, hogy egész nap virágékszerként tündököljön rajtatok, így nem fognak lekókadni már akkor az ékszerek, amikor még fel sem vettétek őket.

Hordjátok bátran és büszkén ezeket a mesés virágékszereket, övék a jövő az esküvőkön!