Habosbabos Esküvői Magazin > Ékszer  > Közös esküvői tetoválás – Te bevállalnád?
Közös esküvői tetoválás

Közös esküvői tetoválás – Te bevállalnád?

Egy esküvői tetoválás gyönyörű ékszere lehet a testnek, ha sikerül megtalálni azt a mintát, amit később biztosan nem fogtok megbánni és azt a PROFI szakembert, aki valóra váltja a legmerészebb álmaitokat is. Gondoljátok át alaposan a közös esküvői tetoválás lehetőségét, és döntsetek belátásotok szerint. Mutatjuk a legnépszerűbb mintákat!

Ékszer banner

Nem is hinnétek, hány párnak készül saját esküvői tetkója, a legkülönbözőbb méretekben, és színekben, merészebb és szolidabb mintákkal. Ha nem idegenkedtek a közös tetoválás gondolatától, keressetek fel egy profi tetováló művészt, nézzétek meg, hogyan dolgozik, és tegyétek fel neki a kérdéseiteket még jóval az esküvő előtt, így nem érhet meglepetés, amikor élesben megy a dolog!

Közös esküvői tetoválás

Közös tetoválás? Örökre?

Sokan úgy gondolják, hogy nem szabad az esküvő előtt vagy az esküvőre közös tetoválást készíttetni, mert egy-egy ilyen minta örök életre szól, és csak fájdalmas módon távolítható el a bőrről. De ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon egy házasság nem örök életre szól? Nem azt tervezitek az „IGEN” kimondásával, hogy innen kezdve mindig együtt lesztek majd? Jóban és rosszban, szegénységben és betegségben?

Ezen egy közös esküvői tetoválás nem változtat, mint ahogyan kár úgy hozzáállni a közös élethez is, hogy vajon mikor válunk majd le, és mennyi időre szól a minta, a gyűrű, és minden más, amit közösen vállalunk. Nem igaz?

Fontos!

A mi tanácsunk az, hogy ne hozzatok elhamarkodott döntést, ne vállaljatok be egy tetoválást, ha nem gondoljátok komolyan, és ne féljetek belevágni valami vagány dologba csak azért, mert mások véleményét helyezitek a sajátotok elé!

Hova kerüljön a közös esküvői tetoválás?

Az ujjatokra, hova máshova? – Tetszenek a gyűrűtetoválások, és úgy érzitek, hogy szívesebben viselnétek a kezeteken egy ilyen „gyűrűt”, mint egy hagyományos, fémből készült karikagyűrűt? Dönthettek a visszafogott, keskeny fekete gyűrűvonal mellett, de akár magatokra varrathattok egy fektetett nyolcast is, ami Indiában a tökéletességet, az egységet szimbolizálja nő és férfi között, míg a kelta csomó az örökkévalóságot jelképezi.

Sok pár az esküvőjük napjának dátumát tetováltatja az ujjára, esetleg egy apró mintával, mondjuk szívvel kiegészítve.

Közös esküvői tetoválás

Kerüljön a csuklótokra az esküvői tetoválás! – A csuklótokra és a bokátokra lényegesen nagyobb mintát varrathattok, mint amekkora az ujjatokon elfér, így az egymás felé mutató iránytűk, az íj és a nyílvessző, a horgony és az iránytű is ugyanolyan népszerű minták, mint az egymás felé szálló madarak, tollak és azok az ábrák, melyek akkor egészítik ki egymást, ha egymás mellé teszitek a csuklótokat vagy bokátokat.

Nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a monogramok is, vagyis az a döntés, hogy egymás nevének kezdőbetűit íratjátok magatokra.

Közös esküvői tetoválás

A felkar, és a test már részei – Bár az esküvői tetoválások között kevésbé gyakoriak a nagyobb testfelületet elfedő ábrák, de ha bevállalósak vagytok, nyugodtan gondolkodhattok ebben is. Talán mondanunk sem kell, hogy itt már sokkal „beszédesebb” történeteket is magatokra tetoválhattok. Például nagyon szép gesztus és kedves megoldás, ha egyikőtökre egy világítótorony, míg a másikra egy hajó kerül.

Mit szóltok egy hosszabb felirathoz, egy hozzá passzoló képpel? Érdemes átgondolni, mert álomszépen mutathat, ha a testeteken megfelelő helyre kerül!

Közös esküvői tetoválás

Mit érdemes megkérdezni a tetoválással kapcsolatban?

Néhány dolgot feltétlenül. Ha még nincs tetoválásotok, és emiatt tapasztalatotok sincs a témában, nem baj, ha minden apró részletre rákérdeztek. Elvégre ti viselitek majd egy életen át magatokon a kiszemelt mintát.

  • Melyik testrészeteken érzékenyebb a bőr, tetoválás közben?
  • A kiszemelt minta kb. mennyi idő alatt készül el?
  • Milyen árakra számítsatok?
  • Hogyan kell ápolni a bőrt közvetlenül a tetoválás elkészülése után?
  • Amennyiben az esküvő napjára már tökéletes, „kész” állapotban szeretnétek magatokon látni a tetkót, a nagy nap előtt mennyi idővel készíttessétek el?
  • Mikor kell időpontot kérni a szalonba?

Közös esküvői tetoválás

Bulis tetkók, figyelem!

Ha egy kis humort is szeretnétek belevinni az esküvői tetoválásba, válasszatok olyan mintát, amire mindig mosolyogni fogtok. Vagy azért, mert frappáns, vagy azért, mert ötletes, vagy mert segít kellően komolyan és kellően lazán venni a házasságot, a közös napokat és az együtt töltött időt. Nem hiszitek, hogy ez jó ötlet? Pedig meglepően sokan döntenek az ilyen minták mellett!

Közös esküvői tetoválás

Ha megtaláltátok a tökéletes közös esküvői tetoválást, és minden gyakorlati kérdésetekre is választ kaptatok, akkor nincs is más hátra, mint belevágni a nagy kalandba. Közös esküvői tetoválás ügyben ide kattintva tudtok további inspirációt gyűjteni.
Kezdődjön az örök életre szóló élmény!