Esküvői ékszertrend: megtalálni a tökéletes kiegészítőt a menyasszonyi ruhához, igazán nagy kihívás. Ha úgy szeretnétek festeni a nagy napon, akárcsak egy istennő, nézzetek körül a csillogó kövekkel, gyöngyökkel díszített láncok között. Ezekkel a lenyűgöző, vállat díszítő ékszerekkel még egy kis csillogást varázsolhattok a megjelenésetekbe, és különlegesebbé tehetitek a szerényen díszített menyasszonyi ruhákat is.

Ékszer banner

Talán elsőre egy picit merésznek tűnik ez a viselet, de higgyétek el, ez csak azért van, mert itthon valószínűleg kevés hasonló ékszerrel találkoztatok eddig. Ha rendhagyó külsővel szeretnétek meglepni a vőlegényeteket és a násznépet, akkor egy ilyen feltűnő lánc telitalálat lehet számotokra.

Több változatot is beszerezhettek, így a szolidabb és a harsány ékszerek mellett a vintage darabok is szuper jó választásnak tűnnek. Mutatjuk a legnagyobb kedvenceket!

esküvői ékszertrend

Esküvői ékszertrend: Szolid, vállat díszítő láncok

Ha tetszenek ezek a vállékszerek, de nem vagytok elég bevállalósak ahhoz, hogy egy igazán hangsúlyos láncot viseljetek, válasszatok olyan darabot, ami szolid, ugyanakkor mégis különleges. Persze arra érdemes odafigyelni, hogy a hangsúlyos fülbevalók, vagy tiarák nem igazán passzolnak ehhez a lánchoz, hiszen a fókusz itt a vállon és a dekoltázs részen van.

Kiengedett és összefogott frizurával egyaránt nagyon ízléses lehet az összkép, de a legfontosabb szempont mégis az, hogy az ékszer színben, stílusban és hangulatban is passzol-e a menyasszonyi ruhához.

Tipp!

A szolid láncok a gyönggyel, csipkével és kövekkel díszített menyasszonyi ruhákhoz is jól mennek, sőt, egy füstös smink, vagy egy vörös rúzs még inkább kiemelheti ezt a különleges ékszert.

esküvői ékszertrend

Esküvői ékszertrend: Gazdagon díszített láncok

Na itt aztán valóban az extrém csillogásé a főszerep. Nincsenek határok, sosem lehet elég a kőből, vagy a gyöngyből.

Ezeket a hivalkodó láncokat azokhoz a menyasszonyi ruhákhoz ajánljuk, amelyek mellett igazán érvényesülni tudnak. Ha vagány menyasszonyok vagytok, keressetek olyan menyasszonyi ruhát, amelynek a felsőrésze gazdagon díszített, míg a szoknyája szolidabb, vagy viselhettek tetőtől talpig csipkét, ami egy ilyen ékszerrel elegáns és kifinomult, mégis szexis lesz.

Jó tanács!

Ha elöl zárt a ruhátok, de hátul mélyen dekoltált, válasszatok olyan ékszert, amely a hátatokra hívja fel a násznép figyelmét!

esküvői ékszertrend

Esküvői ékszertrend: Vintage csillogás

Imádjátok a ’20-as évek csillogását? Akkor válasszatok olyan ékszert a menyasszonyi ruha mellé, ami egy kicsit matt, régies hatást kelt. Ha emlékeztek A Nagy Gatsby című filmre, akkor biztosan tudjátok, miről beszélünk, hiszen a film bemutatja az adott kor, és az art deco minden szépségét.

Öltözzetek az esküvőn valódi flapper lánynak, és mutassátok meg, hogy milyen természetességgel tudjátok viselni ezeket a vintage ékszereket!

esküvői ékszertrend

Mi igazán odavagyunk a különleges ékszerekért, és úgy tűnik, egyre több menyasszony gondolkodik hasonlóan. A vállat díszítő láncok népszerűsége nyilvánvalóan egyre nő majd a következő hónapokban, a kérdés csak az, ti mit gondoltok róluk. Merészek, izgalmasak vagy túlságosan extrémek? Viselnétek őket a nagy napon?