Habosbabos Esküvői Magazin > Ékszer  > Új gyűrűtrend! Vigyázat, csak bátraknak ajánljuk!

Új gyűrűtrend! Vigyázat, csak bátraknak ajánljuk!

Rendben csajok, tűrjétek fel az ingujjatokat, mert most fájdalmas vizekre evezünk. Ha igazán bevállalósak vagytok, és nem ragaszkodtok a hagyományos gyűrűhöz, akkor biztosan imádni fogjátok az új trendet, ami nagyon rövid idő alatt rengeteg menyasszonynak lopta be magát a szívébe.

Ékszer banner

Ha nyitott szemmel jártok az utcán, láthattok olyan lányokat, akik a fülükbe, mellkasukba, vagy éppen az arcukba tetetnek köveket, ezért csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg ez a trend az esküvők háza táján is. Izgalmas újdonság, hogy sokan az ujjukba ültetik be azt az ékkövet, ami korábban a gyűrűn kapott helyet. Ez a microdermal piercing.

Sok menyasszony azért dönt úgy, hogy a bőre alá ülteti a gyűrűjét, mert fél, hogy elveszíti az értékes követ, mások pedig egyszerűen csak rendhagyó élményre vágynak. Ti mit gondoltok? Túl extrémek ezek a “gyűrűk”? Vagy első látásra beleszerettetek?

Figyelem!

Mielőtt belevetitek magatokat az élménybe, kérdezzetek meg egy orvost és egy piercingest arról, hogy javasolja-e az eljárást. Így tisztában lesztek a beültetés részleteivel, következményeivel, és lehetséges veszélyeivel is!

Mivel kíváncsiak vagyunk, egy fórumon is informálódtunk a microdermal piercingről. Itt olyan lányok számoltak be a tapasztalataikról, akik már kipróbálták a módszert.

Szinte mindenki kiemelte azt a fontos szempontot, hogy az eljárás igen fájdalmas, ha nem fagyasztják le a területet a beavatkozás előtt és gyakran előfordul, hogy nehezen gyógyul be a seb, mert sok külső hatás éri. Többen úgy fogalmaztak, hogy a behelyezés brutális, de végül megéri, mert nagyon egyedi lett az eredmény. Volt, aki nagyon megbánta, hogy behelyeztette, és nem ismételné meg soha többé, mások viszont imádják, és nagyon büszkék rá. Egy dolog biztos, a heg minden esetben megmarad, miután kivetetitek a követ.

Sokan nem merik meghozni a döntést, mások repkednek már a gondolattól is, hogy valami újat próbálhatnak ki. Csak akkor döntsetek emellett a rendhagyó ékszer mellett, ha valóban passzol a személyiségetekhez, és nem csak egyszerű divathóbortról van szó.

Ha mégis inkább egy hagyományos gyűrűt viselnétek szívesen, ide kattintva megnézhetitek, milyen szempontokat érdemes mérlegelni a tökéletes gyűrű kiválasztásához. Döntsetek bátran, és döntsetek jól!