Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Centrum Esküvői Nyílt Nap 2018

2018 szeptember 16 - 10:00 - 18:00

Ingyenes
Centrum Esküvői Nyílt Nap - Debrecen

Kedves Házasulandók!
Idén ismét megrendezésre kerül, a tavaly nagy sikert aratott Centrum Esküvői Nyílt Nap!

Ez a nap továbbra is azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk miben vagyunk jók, miért érdemes minket választani a Nagy Nap helyszínéül.

Bemutatjuk esküvői dekor lehetőségeinket, szertartás termünket, továbbá esküvői menükóstolással és esküvőszervezőnk hasznos tanácsaival és szolgáltatói ajánlásaival vár minden érdeklődőt!

Idén is tartjuk a hagyományt, miszerint a nyílt napon, velünk szerződést kötött jegyes párjaink, választhatnak egy térítéses extra szolgáltatást, amit mi ingyen biztosítunk a Nagy Napjukon.

Tekintettel arra, hogy díjmentesen ételeket és italokat fogunk felszolgálni, szeretnénk felmérni a leendő érdeklődők számát. Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot kevesebb, mint 1 perc alatt, ha meglátogatnád rendezvényünket!
Azon regisztrálók között, akik megjelennek rendezvényünkön, a helyszínen 2 óránként nyereményekkel, meglepetésekkel készülünk nekik aznap!

Részletek

Dátum:
2018 szeptember 16
Időpont:
10:00 - 18:00
Összeg:
Ingyenes
Honlap:
https://www.facebook.com/events/297273234351245/

Helyszín

Centrum Rendezvényterem
Kálvin tér 4-8
Debrecen, 4026 Magyarország
+ Google Térkép

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!