Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CEWES Esküvő Kiállítás 2018 – Budapest

2018 november 10 - 10:00 - 2018 november 11 - 18:00

2990Ft
CEWES őszi esküvő kiállítás 2018 - Hungexpo

CEWES Őszi Esküvő Kiállítás 2018 – HUNGEXPO

 

Esküvőre készülsz? Megkérték a kezed? Látogass ki te is Európa legnagyobb esküvő kiállítására! Közel 400 kiállító, óriási kedvezmények, a legújabb menyasszonyi ruha trendek, karikagyűrűk széles választékban, fantasztikus esküvői helyszínek az ország minden területéről. Dekor, meghívó, zenekarok, dj-k, ceremóniamesterek, vőfélyek, szervezők. Divatbemutatók, VIP lounge, Esküvő iskola, tánciskola, Beauty corner és még számtalan izgalmas program. Szervezd meg az esküvődet nálunk 10-30% kedvezménnyel!

Az esküvő kiállítás a házassági előkészületek különleges és izgalmas plázája – minden neked, minden rólad, minden érted és szeretteidről szól! Megtervezheted az esküvődet, legyen a megálmodott miliő visszafogott, avagy csillogó; egyszerűbb, avagy prémium kategória. Kitalálhatod magad az esküvőre, közben mindenki jól érzi magát! Imádni fogod!

Ha tudod milyen esküvőt szeretnél, de nem tudod hogyan valósítsd meg, akkor azért. Ha nem tudod még, hogy mit szeretnél, akkor pedig azért kell eljönnöd!

Tarts velünk, érdemes, hiszen a CEWES Európa legnagyobb esküvő kiállítása! Legyen a stílusod bármilyen, itt megtalálod az igazit!

Gyere és érezd jól magad!

Animacik gyerek

Részletek

Kezdés:
2018 november 10 - 10:00
Vége:
2018 november 11 - 18:00
Összeg:
2990Ft
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Miracoloso Event Kft.
Telefon:
+ 36 30 820 0029
E-mail:
info@miracolosoevent.hu

Helyszín

Hungexpo
Albertirsai út 10.
Budapest, 1101
+ Google Térkép

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!