Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

« Összes Események

Esküvő kiállítás Novotel

november 9 - november 10

800Ft

“Mi most egy helyszínre gyűjtöttük az esküvői szakma kiváló és elismert képviselőit, akik évek-évtizedek óta sikeresen elégítik ki az ifjú párok igényeit, valósítják meg ötleteiket és teszik felejthetetlen emlékké közös életük kezdetének napját. Megkönnyítjük Nektek a szervezést azzal, hogy itt egy nap alatt, több mint 50 szolgáltatóval ismerkedhettek meg. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy rászánjátok ezt a napot! Érdeklődjetek, beszélgessetek, ötleteljetek, kóstoljatok, próbáljatok, foglaljatok…”

– Kanizsay Ákos

Esküvő kiállítás - Novotel Székesfehérvár 2019

Részletek

Kezdés:
november 9
Vége:
november 10
Összeg:
800Ft
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Hotel Novotel
Ady Endre utca 19.
Székesfehérvár, 8000 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 20 575 0416

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!