Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esküvő kiállítás Vác – 2018

2018 október 14 - 10:00 - 16:00

Ingyenes

2018. 10.14-én immár 11. alkalommal kerül megszervezésre a Váci esküvői kiállítás. Az eseménnyel igyekszünk évről-évre egy jó hangulatú, eseményekkel teli program keretén belül bemutatni a legújabb trendeket, szokásokat.
Lesz torta kóstolás, vőfély show, menyasszonyi ruhabemutató, tánc bemutatók. Eseményünkön kizárólag vállalkozással rendelkező, korrekt szolgáltatókat fogadunk, kellemes, barátságos környezetben gyűjthettek árajánlatokat, több szolgáltató munkáját élőben is megnézhetitek majd. 🙂
A belépés idén is mindenkinek ingyenes, a bejáratnál ajándékokkal, magazinokkal kedveskedünk Nektek.
Lesz nyeremény sorsolás, játékok és folyamatosan bemutatjuk Nektek a megjelenő szolgáltatókat a kiállítás napjáig is, érdemes lesz követni az eseményünket.
Várunk Mindenkit szeretettel!

Részletek

Dátum:
2018 október 14
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/179727912717056/

Helyszín

Piarista Gimnázium – Vác
Konstantin tér 6.
Vác, 2600 Magyarország
+ Google Térkép

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!