Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esküvői bemutató a Columbus Hajón – 2018

2018 október 14 - 15:00 - 19:00

Ingyenes
Esküvő kiállítás Columbus hajó

Esküvői bemutató a Columbus Hajón október 14-én vasárnap 15 órától!

Miről is van szó valójában? Egy kellemes vasárnap délutáni programról az esküvőjük előtt állóknak, ahol megismerhetik a Columbus Hajót, találkozhatnak kollégáinkkal, kicsit átélhetik a „Columbusos esküvők” hangulatát és nem utolsósorban találkozhatnak rengeteg olyan szolgáltatóval is, akiket mi szívesen ajánlunk, akikkel már régóta szeretünk együtt dolgozni.

Akkor is érdemes eljönni, ha nem a Columbus Hajón tartjátok az esküvőtöket, de még hiányzik pl. a fotós, a dekoros, a cukrász vagy éppen megnéznétek, hogyan működik egy selfie-boksz élőben…Sok-sok érdekességgel várunk Titeket, csodás dekorációs ötleteket leshettek el, és egy NYEREMÉNYJÁTÉKKAL is készülünk majd, melyen a részvevők által felajánlott ajándékokat, kedvezményeket nyerhetitek meg!

A résztvevő szolgáltatók listáját és a felajánlott nyereményeket (melyet folyamatosan bővítünk) itt tudjátok megnézni: KATTINTS.

Az esemény Facebook oldalát ide kattintva éritek el.

A részvétel teljesen ingyenes, semmire nem kötelez. A rendezvény fő célja a tájékozódás és tájékoztatás.

Gyere el a Pároddal, hozd el a barátnőidet, vagy legyen ez egy szuper anya-lánya program, a lényeg, hogy október 14-én itt a helyed a fedélzeten!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

A belépés ingyenes, de regisztráció szükséges, melyet az alábbi elérhetőségeken várunk:

Fodor Mariann
sales@columbuspub.hu
+36 30 638 8842

Animacik gyerek

Részletek

Dátum:
2018 október 14
Időpont:
15:00 - 19:00
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Columbus Hajó
Vigadó tér 4.
Budapest, 1051 Magyarország
+ Google Térkép

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!