Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

« Összes Események

Nagy Esküvői Nyílt Nap – Lurdy

november 16 - 10:00 - 18:00

Nagy Esküvői Nyílt Nap

Sok szeretettel várunk minden esküvőre készülő párt, esküvők iránt érdeklődő kedves vendéget és a szakma képviselőit november 16.-án szombaton a Lurdy Rendezvényközpontban a 6. Esküvők Ünnepére!

■ Menyasszonyi ruha bemutató ■ Ruhapróba ■ Több mint 70 kiállító szolgáltató ■ Tematikus előadások ■ Ingyenes belépés ■ Az első 150 regisztrált párnak ajándékcsomag ■ Nyereménysorsolás értékes nyereményekkel ■ Akciók, kedvezmények a helyszínen ■ Ajándék esküvői magazinok

Program: Hamarosan
Regisztráció párok részére 2019.05.01.-től

Helyszín, megközelítés: http://eskuvokunnepe.hu/helyszin-es-megkozelites/

Az Esküvők Ünnepét a Retroparty.hu (esküvői dj és élőzene) csapata alkotta meg 2014-ben. A cél az volt hogy egy valóban tartalmas rendezvényt hozzunk létre az esküvőre készülő pároknak. Szem előtt tartva a trendeket, és a mindenkori esküvő piac elvárásait. Ugyanakkor az esküvői szakma szereplőinek is rendezzük a Nyílt Napjainkat, ahol kapcsolatokat építhetnek és tapasztalatokat cserélhetnek egymással. A soron következő, Nagy Esküvői Nyílt Nap 2019.11.16.-án szombaton lesz a Lurdy Rendezvényközpontban. Részletek hamarosan.

Részletek

Dátum:
november 16
Időpont:
10:00 - 18:00
Esemény címkék:
,

Szervező

Retroparty.hu
Telefon:
+36 20 372 9234
E-mail:
info@eskuvoinyiltnap.hu
Honlap:
http://eskuvokunnepe.hu/

Helyszín

Lurdy Ház
Könyves Kálmán körút 12.
Budapest, 1097 Magyarország
+ Google Térkép

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!