Olyan esküvői helyszínt kerestek, ahol valóra válthatjátok a régóta dédelgetett jeges esküvő álmot? Ahol valóban mindenhol jég vesz körül benneteket, és összekoccan a fogatok a szertartás közben? Akkor már tudjuk, merre utazzatok! Akár Észak-Amerika, akár Európa szimpatikus számotokra, segítünk nektek megtalálni a helyet, ahol a jeges szállodai esküvő emléke még sokáig élni fog a vendégek emlékezetében!

Hirdetés

Hát nem varázslatos úgy elindulni a házasélet felé, hogy jégen sétáltok az anyakönyv vezetőhöz? Ha ötvözni szeretnétek az esküvőt és a nászutat egymással, tökéletes esküvői célpont lesz számotokra egy jéghotel, ha nem riadtok vissza attól, hogy egy kicsit messzebbre utazzatok a nagy nap kedvéért.

Esküvő helyszín banner

Jeges esküvő elbűvölő jéghotelekben

Mi, nagy Disney rajongók a Jégvarázs óta tudjuk, hogy egy jégkastély látványa egyszerűen csodálatos. Elsa hercegnőhöz hasonlóan ti is ragaszkodtok egy jeges helyszínhez, a világ legmenőbb esküvőjéhez? Akkor nézzétek meg a világ öt legjobb jeges helyét!

1. Quebec, Canada

Mi lehetne jobb annál, mint hogy a téli esküvőtöket és a nászutat Quebecben tartjátok?  Ezen a romantikus helyen több jéghotel is található. Eldönthetitek, hogy mivel érkeztek meg az esküvő helyszínére, mi mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy stílusosan egy lovasszánt válasszatok hozzá.

Ha közben még a hó is esik, akkor elmondhatjátok, hogy maximálisan valóra váltottátok az igazán különleges jeges esküvő álmot!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Québec, Québec, Canada (@quebeccite) által megosztott bejegyzés,

2. Dunton, Colorado, USA

A Dunton Hot Springs Resort a San Juan-hegység mélyén helyezkedik el, és ideális helyszín az esküvőhöz és a nászúthoz is. A vendégeitekkel izgalmas szabadtéri tevékenységek széles skáláján élvezhetitek, beleértve a síelést és a motoros szánozást.

Amiért félelmetesen jó választás ez a hely, az az, hogy akár egy szabadtéri jégkápolnában is összeházasodhattok, utána gyönyörű lesz a kilátás a hegycsúcsokra és a hóval borított erdőkre ebből a gyönyörű hotelból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cabin Check (@cabincheck) által megosztott bejegyzés,

3. Jukkasjärvi, Svédország

Míg egyes országokban csak ideiglenesen készítenek jégtemplomokat, addig Svédországban bizony van olyan jégtemplom egy jéghotelben, ahol az oltár, a falak, a padlók és még a padok is jégből készültek!

Mivel ez a hely direkt abból a célból készült, hogy esküvői helyszín legyen, így valóban varázslatos és egyedi választás lehet az ifjú párok számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ایوار | مجری تورهای اروپا (@eavar.co) által megosztott bejegyzés,

4. Rogner Bad Blumau, Stájerország, Ausztria

A különleges, meleg vizes szabadtéri medencével rendelkező Rogner Bad Blumau-ban jót pihenhettek akár az esküvő előtt is, de hatalmas nászutas élmény lehet, ha nem utaztok haza a vendégekkel a jeges esküvő után. Kényeztethetitek magatokat egy gyógyfürdőben is, Ausztria tárt karokkal vár!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ROGNER BAD BLUMAU (@rognerbadblumau) által megosztott bejegyzés,

5. SnowCastle, Kemi, Finnország

Ha igazán trendi esküvőre vágytok, akkor ez lesz a tökéletes helyszín számotokra. Miután a helyi jégkápolnában összekötöttétek az életeteket, a Snow étteremben elfogyaszthattok a vendégekkel egy stílusos esküvői menüt, melyet jégasztalokon tálalnak.

A násznép rénszarvasbőrrel borított székeken foglalhat helyet, természetesen alaposan felöltözve – de ugyebár ez egy jeges esküvő esetében nem meglepő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marco Fantini (@marcofantini_mf) által megosztott bejegyzés,

Megtetszettek ezek az esküvői helyszínek? Ki mondta, hogy a tél közepén külföldön csak egy tengerparton házasodhattok össze?