Egy tökéletes esküvő magában foglalja számotokra a gourmet finomságokat, az exkluzív környezetet, a Balaton közelségét és egy kalandozást a borok izgalmas világában? Akkor jó hírrel szolgálhatunk! Távol a városok zajától, megtaláltuk számotokra azt a helyszínt, amely kivételes élményt kínál a kifinomultság és a romantika kedvelőinek. Ez a mesébe illő balatoni esküvői helyszín nem más, mint a Kristinus Borbirtok, ahol egy Kristinus esküvő maga a megtestesült stílusos elegancia!

 

Kristinus esküvő – Kristinus élmény

 

Kristinus Borbirtok

A Kristinus Borbirtok borászata 2005 óra készít díjnyertes borokat, de nagy hangsúlyt fektet a fine dining ételekre, és a prémium minőségű kiszolgálásra is. Éppen ezért rendezvényteremmel, 10 szobás Vinotellel és számos esküvői helyszínnel tarkított kínálata egyaránt jó választás azoknak, akik élvezni szeretnék a minőségi borok kellemes zamatát, és exkluzív környezetben pihennének Kéthelyen, a Balaton egyik legszebb részén.

A borbirtokon lehetőség nyílik megízlelni a pincészet vörös, fehér és rosé borait, az igazán műkedvelők pedig egy lánykérés, vagy egy esküvő során is koccinthatnak velük a Kristinus Gasztro Műhely ízletes, prémium ételei felett.

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Kristinus esküvő)

Elegáns esküvői helyszín Balatonon

Az ideális esküvői helyszín minden pár számára más és más tulajdonságokkal és elrendezéssel bír. De egy dologban mindenki egyetért, az álomhelyszín megtalálása nagyon nehéz és embert próbáló feladat. A Borbirtokon 6 különböző rendezvényhelyszín áll a házasulandó párok rendelkezésére, így a kis és nagy létszámú esküvők számára is több opció közül lehet választani.

Az sem okoz problémát, ha egy 160 fős lakodalomra vágytok, hiszen a Kristinus berendezkedett arra, hogy nagy befogadó képességű legyen, és a legkülönbözőbb és izgalmasabb igényeket is kiszolgálja. Bármennyire hihetetlennek tűnik, az épület helyiségeit számos módon át lehet rendezni úgy, ahogyan a legmerészebb álmaitokban sem gondolnátok.

A kiváló kapcsolatoknak és a környék fantasztikus adottságainak köszönhetően a birtok közelében helikopterrel, és hőlégballonnal is le lehet szállni. Ha pedig egy lovaskocsin érkeznétek a lakodalom helyszínére, annak sincs semmi akadálya!

Meghitt, csendes esküvőre vágytok? Esetleg egy nagyobb társasággal osztanátok meg életetek legszebb pillanatait? A Kristinus esküvő tökéletes lesz számotokra!

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Balatoni esküvő)

Exkluzív Kristinus esküvő

A Borbirtok dolgozói minden esetben szem előtt tartják a pár kívánságait, így a szertartásra és a zenére is nagy figyelmet fordítanak, ahogyan tulajdonképpen minden apró részletre.

Akár a Kristinus bejáratánál, a szabad ég alatt is összeköthetitek az életeteket, így itt a vendégek fogadására alkalmas welcome asztal, de akár egy esküvői helyszín is könnyedén helyet kaphat a gyönyörű parkosított részen. Az elrendezés csupán megbeszélés kérdése, a napállástól függően pedig kényelmesen lehet forgatni a székeket is.

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Balatoni esküvő)

A háttér minden esetben csodaszép lesz egy romantikus szertartáshoz! Emellett rengeteg kreatív lehetőséget nyújt a hangulatos szőlősnek, a birtok előtt álló medencének és a Kristinus elegáns megjelenésének köszönhetően egy esküvői fotózáshoz is.

A fotózás alatt a vendégek részt vehetnek szervezett programokon, így borkóstolón is, a moziterem hatalmas vásznán pedig megtekinthetik a pár esküvői videóját, több turnusban is.

Az egyedi, és különleges hangulatú ceremóniákat természetesen nem koronázhatja meg más, mint egy kulináris élményekben gazdag, fenséges esküvői fogadás, és egy hangulatos lagzi.

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Balatoni esküvő)

Gasztro Műhely – A Balaton ízei

A minőségi, prémium alapanyagoknak és a kiváló boroknak köszönhetően a Kristinus esküvők egyik legfontosabb főszereplője természetesen az esküvői menü. Ha a hagyományos esküvői menü elkötelezett hívei vagytok, akkor bizony nem jártok jó helyen. Itt ugyanis olyan gourmet finomságokkal találkozhattok, amelyek igazodnak a borokhoz, és kiemelik azok fenséges ízét. A menü elkészítése során az ételérzékenyekre is figyelnek, hiszen napjainkban ez nagyon fontos szempont a párok számára akkor, amikor az esküvő helyszínét keresik.

A konyhafőnök a kreatív és izgalmas fűszerezés mellett törekszik arra, hogy kiváló helyi, és külföldről behozott alapanyagok pikáns randevúja találkozzon a tányérokon, ami még hosszú évekig emlékezetes élményt nyújt a párok és a násznép számára.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Gasztro Műhely bekerült a Dinig Guide 100 legjobb magyar étterme közé. A Magyar Konyha értékelése alapján pedig ez a hely a déli part második legjobb étterme. El tudjátok képzelni, hogy itt fogyasztanátok el az esküvői menüt? Nem csodáljuk!

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Balatoni esküvő)

Vinotel, a Balaton vendégszeretetében

A menyasszony és a vőlegény számára mi sem lehet tökéletesebb annál, hogy a Kristinus Vinotelében töltse az éjszakát, vendégei társaságában. A Vinotel 2016 tavaszán nyitott, és elnyerte a legjobb borhotel díjat is. 10 franciaágyas design szobájával pihentető luxust és kényelmet garantál az itt megszálló vendégeknek.

A szobák közül kettő a Balaton felé néz, a többi pedig a szőlőkre, így mindkét változat tovább emeli az exkluzív vendéglátás fényét. Emellett pedig az esküvő nemcsak gasztronómiai és borászati élmény lesz a násznép számára, de emlékezetes marad a festői környezet és a csodás panoráma miatt is.

Azokat a vendégeket pedig, akik nem a Kristinusban szállnak meg, buszokkal szállítják a pár által lefoglalt szállásokra.

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Balatoni esküvő)

250 fős esküvőre, rendhagyó belépőre, hatalmas kivetítőre vágytok egy hangulatos borbirtok szívében? Akkor rátaláltatok a tökéletes esküvői helyszínre, amely kivételes élményeket kínál. Bátran ajánljuk minden korosztály számára, akiknek fontos, hogy kulináris élményekhez jussanak a Balaton közelében, egy egyedi és különleges hangulatú borbirokon!

Elérhetőségek:

Web: Kristinus Borbirtok

Cím: 8713 Kéthely, Hunyadi u. 99.

Tel.: +36 30 567 1786

E-mail: info@kristinus.hu

Facebook: Kristinus Borbirtok

Instagram: kristinus_borbirtok