Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvői catering  > FAGYIS ESKÜVŐ – amiről eddig csak álmodoztál!
FAGYIS ESKÜVŐ - amiről eddig csak álmodoztál!

FAGYIS ESKÜVŐ – amiről eddig csak álmodoztál!

Aki igazán szereti a fagyit, az bármerre megy, folyamatosan működteti a fagyiradarjait, hogy időben kiszúrhassa a különféle ízesítéseket, és a színes, vidám szóratokat. Ha ti is ilyen fagyiőrültek vagytok, gondoskodjatok róla, hogy az esküvőtökre ez a hideg finomság is kapjon meghívót. Nektek való a fagyis esküvő?

Catering banner

Sheldon Cooper, az Agymenők extrahangyás elméleti fizikusa azt vallja, hogy egy esküvő csak akkor élvezhető, ha van fagyibár, mindenféle finom kehellyel (és újratöltési lehetőséggel). Ha ismeritek a népszerű amerikai sorozatot, akkor tudjátok, hogy Sheldonnal nem lehet és kár is vitatkozni, ez esetben pedig el kell ismernünk, hogy nagyon is igaza van.

Fagyis esküvő – amiről eddig csak álmodoztál!

FAGYIS ESKÜVŐ - amiről eddig csak álmodoztál!

Az elmúlt néhány évben már hozzászokhattunk nyár közepén a 40 fokhoz, és a magas páratartalomhoz, és ebben nagy segítségünkre voltak a fagylaltos bódék, amelyek szinte minden sarkon elérhetőek voltak. Nyilvánvalóan a süteményeket és a tortát nem hagyhatjátok ki a lagzi menüjéből, mert a vendégek igen nagy része titkon már hónapok óta őket várja, de kellemesen üdítő lehet a nagy melegben a fagyi is.

Akár egy komplett fagyis kocsit is kibérelhettek, ha pedig nagyban játszotok, rendeljetek egy hatalmas terülj-terülj fagylaltpultot a nagy napra! A gyerekek tuti biztos oda lesznek érte, de valószínűleg a felnőttek nagy része is értékelni fogja az ötletet.

FAGYIS ESKÜVŐ - amiről eddig csak álmodoztál!

A megoldás a party service!

Nem biztos, hogy volt már lehetőségetek kipróbálni, hogyan kell fagyigombócot osztani, ezért elöljáróban annyit tanácsolunk, hogy ne most kezdjetek bele a fagyimérő pályafutásotok építgetésébe. Elegáns ruhában valószínűleg senki nem szeretne tiszta ragacs lenni, és az sem túl praktikus, ha hagyjátok, hogy a vendégek megrohamozzák a pultot.

Hirdetés

Kérjetek olyan árajánlatot több party service szolgáltatótól, amely magába foglalja a fagylaltok és kiegészítők árát, az úti költséget, és a személyzet munkadíját is. Érdemes már rögtön a lakodalom elejére kérni a szolgáltatást, mert a szertartás után valószínűleg sokan vágynak majd frissítőre, amely később a tánc közben is jól jön majd.

Nézzük az árakat!

A vendégek számától függően lehetséges, hogy 100-300 gombócra lesz szükség. Ez az extra szolgáltatásokkal együtt 80.000-160.000 Ft közötti összegbe is kerülhet.

FAGYIS ESKÜVŐ - amiről eddig csak álmodoztál!

Extrém ízek, vidám díszek

A több mint százféle ízesítés közül nem lesz nehéz kiválasztani 10-15 félét. Ha hűsítő ízekre vágytok, maradhattok a lime, citrom és ribizli vonalon. Ha pedig csokifüggők vagytok, jól jön majd az Oreo, a Bounty és a Mars szelet ízvilága. A gyümölcsöket általában mindenki kedveli, de a fantázianevek, mint a „Citromos-kapros álom” és a „Bazsalikomos-epres emlékek” szintén nagyon csábítóan hangoznak.

Ehhez persze még hozzájönnek a csoki granulátumok, színes cukorkák, rolettik, sima vagy édes tölcsérek, gyümölcsök és szirupok is. A gyümölcsökre érdemes különös figyelmet fordítani, mert nagyon feldobhatják a kelyheket. Az eper, az áfonya, a ribizli, a görög- és sárgadinnye, és az őszibarack is nagyon népszerű lesz a vendégek körében. Vásárolhattok színes esernyőket, kanalakat, pálcikákat és az édességek őszinte rajongóinak extra feltétnek gumicukrot is. Ügyeljetek arra, hogy laktóz és cukormentes változatok is felkerüljenek az „étlapra”!

FAGYIS ESKÜVŐ - amiről eddig csak álmodoztál!

Jégkrémestül mindenestül!

Vannak, akik a fagylaltnál jobban kedvelik a jégkrémet. Ha nekik is kedvezni szeretnétek, kérdezzétek meg a party service cégtől, hogy esetleg egy kevés jégkrémmel is tudnának-e a készülni a lagzira. Nagyon divatosak az ehető virággal díszített változatok, akárcsak a pasztellszínű, és a mesébe illő tejes verziók is (és garantáltan hálásak lesznek érte a vendégek).

FAGYIS ESKÜVŐ - amiről eddig csak álmodoztál!

Gondoljatok már most az igazán meleg napokra. Ha nyár közepén lesz esküvőtök, fontoljátok meg, hogy rendeltek egy vadiúj vagy akár kissé retró hatású „Bagaméri kocsit”, ami még Sheldonnál is a dobogó legfelső fokára kerülne!

Fotók: pinterest.com, bridalguide.com

Témába vág