Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nagy segítséget jelent a szülőknek és az ifjú párnak, ha van valaki, aki lefoglalja a legkisebbeket, és gondoskodik arról, hogy számukra is emlékezetes legyen ez a nap. Valaki, aki sokkal izgalmasabb tevékenységet végez, mint egy hagyományos esküvői gyermekfelügyelet.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Esküvői gyermekfelügyelet – animátor szolgáltatás

 

Egy szakképzett animátor változatos programokkal készül az esküvőre, kreatív ötleteivel szórakoztatja a gyerekeket, akik szakértő kezek között, vidám elfoglaltsággal töltik az idejüket, és eszük ágában sincs próbára tenni a DJ, a zenekar vagy a pincérek türelmét.

A lehetőségek tárháza tulajdonképpen végtelen, az animátorok színes programokkal, vagy éppen szabadtéri játékokkal kötik le az aprónép figyelmét. Legyen szó csillámtetkóról, minidiszkóról, vagy gyöngyfűzésről, az animátorok odafigyelnek arra, hogy a kisebb és a nagyobb gyerekek is egyaránt jól érezzék magukat.

A gyerekek sok esetben el sem akarnak szakadni tőlük, eközben pedig a szülőknek alkalma nyílik arra, hogy táncoljanak egymással, vagy jókat beszélgessenek a többi vendéggel. Esetleg nyugodtan megegyék az esküvői tortájukat. Jól hangzik, nem igaz?

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Animacik animátor szolgáltatás

 

A csapat tagjainak kiválasztásánál Berend-Járfás Eszter, az Animacik megálmodója és létrehozója ügyelt arra, hogy pedagógus vagy kisgyermek és csecsemőgondozó végzettséggel rendelkezzenek. Így valóban olyan szakképzett animátorok figyelnek a gyerekekre móka közben, akik  pontosan tudják, hogyan kössenek le ennyi lurkót tartalmas, és ötletes programokkal. Így teszik különlegessé az esküvő napját.

Az Animacik animátorai a profik közül is az egyik legprofibbak, akik számára minden esküvő kihívás. Mindenhol csakis a legjobb teljesítménnyel és eredménnyel elégedettek. Itt pedig a legjobb eredmény csakis az lehet, ha a gyerekek élvezik a közös foglalkozásokat.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

A hagyományos esküvői gyermekfelügyelet és az animátor szolgáltatás között óriási a különbség. Az animátorok arra szerződnek, és ahhoz értenek, hogyan kell izgalmasan megtölteni a rendelkezésre álló időt játékokkal, zenés és kreatív elfoglaltságokkal úgy, hogy a gyerekek számára valódi érdekességeket és kuriózumokat tartogasson a program. Ők nem csupán felügyeletet biztosítanak, hanem élményt nyújtanak a kicsik számára, nagyjából 3-12 éves korig.

A 10-15 fős csapat tagjai az ország bármely pontjára örömmel utaznak, Pest megye területén belül pedig ingyenesen szállnak ki. Így bárhol laktok, az esküvői gyermekfelügyelet helyett a gyerekek élvezhetik az animátor szolgáltatás minden előnyét és izgalmát.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői biztosítás

Az Animacik számára a gyerekek biztonsága a legfontosabb. Ennek érdekében olyan biztosítással rendelkeznek, amely fedezi a véletlen balesetek során felmerülő költségeket. A csapat odafigyel minden részletre, beleértve a biztosítás kérdését is, hiszen minden szülő tudja, hogy ilyen sajnálatos helyzet a gyerekekkel bármikor előfordulhat.

A szülők és a párok legnagyobb örömére az Animacik ebben a kérdésben is törekszik a maximálisan profi hozzáállásra.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Maci és Medve csomag

 

Az esküvői gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás időtartama 6 óra, ez a párok igényeinek és az esküvői helyszín adottságainak függvényében kültéri és beltéri helyszínen is megvalósítható. Ha az Animacikat választjátok, két csomag közül kell eldöntenetek, hogy melyik szimpatikusabb számotokra.

A Maci csomag a kisebb, ezt olyan esküvőkre érdemes választani, ahol az esküvő helyszínén nem áll rendelkezésre korlátlanul nagy hely az aktív programokhoz. Kézműves foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal teszik emlékezetessé a napot az animátorok.  A csillámtetoválás is nagyon népszerű a gyerekek körében, ennek biztosan örülni fognak neki a kisebb és nagyobb gyerekek is, hiszen igazán vagány egy-egy minta.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

A Medve csomag nagyobb a Macinál, ezt akkor tudjátok megrendelni, ha az esküvő és a lagzi helyszínén kültéri helyszín is biztosított. Itt ugyanis hatalmas vetélkedőkre számíthatnak a gyerekek. Próbára tehetik magukat tollaslabdázásban, pingpongozásban, de a speedball és a nagyobbak számára a darts is ugyanolyan vonzó tevékenység.  A kreatív, kézműves kuckó természetesen továbbra is választható program, elvégre egy gyerek sem bírja 6 órán keresztül az aktív, pörgős játékokat.

Még mindig kicsit tanácstalanok vagytok abban, hogy melyik lenne a ti esküvőtökön a gyerekek számára a legjobb választás? Kérjétek ki Eszter tanácsát, ő ugyanis hatalmas tapasztalattal és rutinnal rendelkezik az animátor szolgáltatás minden területén, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, vagy akár sportnapról.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Az Animacik animátorai őszintén szeretnek gyerekekkel foglalkozni. Számukra hivatás, nem pedig munka a kreatív feladatokkal és programokkal tarkított esküvői gyermekfelügyelet. Igyekeznek megismerni a gyerekek személyiségét, hogy megtudják, mivel foglalják el magukat szívesen. Ezután pedig jöhetnek a tematikus játékok, a kalandos kincskeresők, vagy a táncos programok.

Ezek a lányok nem ismernek lehetetlent! Színes egyéniségükkel színes élménnyé varázsolják a ti esküvőtöket is, ha bizalmat szavaztok nekik. És miért ne tennétek?

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

Web: www.animacik.hu

Tel.: +36 70 570 4445

E-mail: info@animacik.hu

Facebook: Animacik