Futkározó karikagyűrűk, összefirkált abroszok, törött dekoráció, színes monoklik. Bizony, rengeteg meglepetés érhet benneteket akkor, ha profi gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás híján a gyerekek az esküvőn szabad kezet kapnak.

Folyton rémtörténetek jönnek szembe veletek a menyasszonyi csevegőkben és netes fórumokon?

Bármennyire hihetetlen, ezek a történetek nem egy esetben tényleg megtörténtek. Mutatjuk a legrémisztőbb esküvői sztorikat, nézzük meg, milyen az, amikor a gyerekek bevetésen vannak!

Gyerekek az esküvőn – Indulhat a móka?

Vannak olyan gyerekek, akik már hetekkel az esküvő előtt türelmetlenül várják a nagy napot. A pillanatot, hogy meglássák a csodaszép menyasszonyt, hogy felvegyék a koszorúslány ruhát, vagy hogy kedvükre pörögjenek-forogjanak a táncparketten.

Azonban nem minden gyereket varázsol el ennyire az esküvő gondolata, és valljuk be, nem is izgalmas számukra minden pillanat.

A vendégek köszöntése, a hosszú ceremónia, a fotózkodás, a többfogásos vacsora és a lakodalom hosszú órákat ölel fel.

Ha nem szeretnétek profi animátorokat szerződtetni a nagy napra, bizony könnyen lehet, hogy a gyerekek maguktól indulnak felfedező körútra, és ezzel-azzal megpróbálják feldobni a hangulatot. Hogy pontosan mivel?

Animacik - esküvői gyermekfelügyelet
Fotó: Animacik

Hajmeresztő történetek, képtelen sztorik

Nos, összegyűjtöttünk nektek 5+1 megtörtént esetet, amikor a gyerekek az esküvőn valóságos égszakadás, földindulást okoztak. Íme a legnagyobb bakik, amelyektől az esküvői szolgáltatók is valósággal rettegnek:

1. Béna esküvői videó

Gyakran előfordul, hogy a szertartás ideje alatt egy gyerek annyira üvölt, hogy nem hangzik el elég hangosan az “IGEN”. Amit persze az esküvői videón sem lehet utólag hallani…Bosszantó, igaz? Pedig gyakran megesik.

2. Kalamajka tánc közben

Vigyázat! Megtörtént eset! Ha a menyasszony és a vőlegény meglepetés tánccal készül a vendégek számára, arra valószínűleg nem számítanak, hogy a tánc alatt a parketten rohangáló gyerekeket akár fejbe is rúghatják véletlenül egy emelésnél.

3. Futkározó gyűrűk

Persze volt már példa arra is, hogy a menyasszony kisfia egészen egyszerűen elszaladt a gyűrűpárnával, rajta a gyűrűkkel.

Ilyenkor kezdődhet a keresgélés, és bár először lehet, hogy aranyosnak tűnik a sztori, azért az esküvői videó célja nem pont az, hogy az elkóricált gyűrűk keresését örökítse meg. És ez nem kitalált sztori!

4. Kamera vészhelyzet

Arra is volt példa, hogy a videós egy steadicam-et használt, és legalább tízszer szólt rá egy gyerekre (és jelezte az apukának, és anyukának is), hogy veszélyes, mert fejjel nekirohanhat a gyerek a karjának. Ugye kitaláljátok, mi történt?

Felszakadt fejbőr, a gyerek ordít, apuka ordít, majd a pár megkérte őket, hogy hagyják el a helyszínt. Nagyon kellemetlen, nem igaz?

Az is gyakran előfordul, hogy a fotósok/videósok fürge polipot játszanak, és a nyolcadik kezükkel kapják el a kameraállványt, amit felrúgnak a gyerekek.

5. Irka-firka akció

Előfordult már az is, hogy a szorgos kis gyerekek unalmukban egy golyóstollal 4 db hímzett damaszt abroszt amortizáltak le, mert rajzlapnak használták a terítőket. 20.000 forintos kárt okoztak az étteremnek, amit a friss házaspárnak kellett kifizetnie hajnalban.

Ez egy tipikusan olyan “nem tervezett kiadás”, aminek senki nem örül felhőtlenül.

5+1. Csínytevések hálójában

És talán ez a legnehezebb kérdés a kölyök-ramazúrik kapcsán. Számos szolgáltató tapasztalja sajnos azt, hogy a szülők az esküvőkön nem minden esetben figyelnek oda a gyerekeikre, és a csínytevéseiket sem veszik komolyan. Vajon hol fejeződik be a csínytevés, és hol kezdődik az igazi kalamajka?

Fotó: riamishaal.com

Könnyű ítélkezni és megbélyegezni a gyerekeket, sőt, vannak olyan párok, akik kifejezetten gyermekmentes esküvőt szerveznek, mert véleményük szerint a gyerekek az esküvőn csak bajt okozhatnak. Pedig a megoldás nagyon is kézenfekvő.

Esküvői animátor szolgáltatás

Felejthetetlen lesz számotokra az esküvő minden pillanata, ha egy olyan csapatra bízzátok a gyerekeket, akik bravúros programkavalkáddal, színes foglalkozásokkal, és számtalan egyedi és kreatív ötlettel kötik le a őket. Jól hangzik? És még bonyolult varázsige sem kell hozzá.

Az esküvői gyermekfelügyelet és az animátor szolgáltatás azonban merőben mást jelent. Ha kíváncsiak vagytok a különbségekre, és az animátorok színes munkájára,

ide kattintva olvashattok róla bővebben.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet
Fotó: Animacik

Tipp!

Most, hogy már tudjátok, milyen emlékezetes lehet a gyerekek számára a nagy nap egy animátor munkájának köszönhetően, máris ajánlunk nektek egy animátor csapatot, akivel muszáj megismerkednetek!

Berend-Járfás Eszter, az Animacik megálmodója és létrehozója igazán tudja, hogyan tegye élménnyé a gyerekek számára az esküvőt!

Az Animacik ugyanis csak a legjobb teljesítménnyel elégedettek, vagyis náluk biztos kezekben lesznek a gyerekek az esküvőn, és remekül szórakoznak majd! Mi rájuk voksolunk!

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet
Fotó: Animacik

Nem szeretnétek, hogy az esküvő fele arról szóljon, hogy a gyerekek után mindig rohangál valaki, hogy ne dézsmálják meg az esküvői tortát, ne origamizzanak a kábelekkel, és ne nyúlják le a “nagy pillanatot”? Akkor már – reméljük – tudjátok, kihez forduljatok.

Ha pedig további kérdésetek van a lurkókkal, a troll-sztorikkal és az esküvői animátor szolgáltatással kapcsolatban, Eszter és az Animacik csapata szívesen eligazít benneteket az útvesztőben.

Elérhetőségek:

Web: www.animacik.hu
Tel.: +36 70 570 4445
E-mail: info@animacik.hu
Facebook: Animacik

Borítókép: pexels.com