Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság! Ugye ti is boldogok lennétek, ha egy szürke hétköznapon felcsaphatnátok az esküvői scrapbook vendégkönyvet, amiben újra megnézhetitek, hogy ropta Erzsi néni a ’70-es évek ABBA slágereire a lagzin, hogyan énekeltétek teli torokból a Kft-től az Afrikát, vagy hogyan segítettek a koszorúslányok a menyasszonynak eljutni a hatalmas abroncsos ruhában a mosdóig? Tutira nem ezek a képek lesznek a nappali falára kitéve a nagy napról, de ezek adják majd vissza leginkább a lagzi hangulatát, még évek múlva is.

Instax esküvő, vagány pároknak

Tudtátok, hogy az esküvő napján egy kicsit minden vendég magának akarja a vőlegényt és a menyasszonyt? A szertartás után vagy a lagzi közben mindannyian arra várunk, hogy legyen egy percük ránk, hogy nevessünk vagy sírjunk picit a közös emlékeken, koccintsunk egyet a nagy örömre és legyen pár olyan pillanat, ami csak rólunk szól. Talán elsőre önzőnek hangzik a gondolat, de ha végigpásztáztok a szemetekkel a vendégeken, mindenkinek ezt a tüzet láthatjátok a szemében. Mindenki fejében tobzódnak az örökre szóló emlékek, a közös nyaralások, a sütizések, a macskajajos reggelek és a boldog viszontlátások képei.

Instax esküvő

Instax esküvő

Ha szeretnétek megörökíteni a bennetek kavargó közös élményeket, kaparintsátok meg pár percre a vőlegényt vagy a menyasszonyt, és mondjátok el nekik, mennyire boldogok vagytok, és mennyire örültök az örömüknek. Ha ezt a különleges érzést szívesen tartósítanátok, hogy hosszú évek múlva is kézben tarthassátok, nem lesz szükség formaldehidre, nevezzetek be egy Instax gépre, és készítsetek kézzel fogható instant élményt másodpercek alatt!

Ismeritek az Instax varázslatát?

Segítünk közelebb kerülni a válaszhoz. Biztosan emlékeztek a régi Polaroid képekre, melyeket hosszas legyezgetés és fújkálás után „azonnal” kézbe vehettetek. Akkoriban igen újszerű élmény volt. Aztán évek múlva elővettétek a poros dobozt a szekrény mélyéről, amelyben a fényképek lapulnak, és valóban varázslat történt: a képen már csak halványan láttátok viszont magatokat, vagy sehogy, igaz? Az Instax a megoldás a problémára, mert az Instax képek időtállóak és tartósak, de természetesen nem érdemes napoztatni vagy úsztatni őket, hiszen mégiscsak papírképekről beszélünk!

Instax esküvő

Instax esküvő

Instax fényképek – örök emlékek!

Mayer Dömötör 10 éve a Fujifilmmel dolgozik, analóg fotózást tanult, és bár ez ma háttérbe szorul, vissza akarta hozni a báját, az egyszerűségét, az esetlenségét, és azt, hogy VALÓS és azonnali élményt garantál. Kovács Ferenccel karöltve több mint egy éve foglalkoznak Instax gépekkel, és ők már régóta tudják azt, amit mi még csak most kezdünk látni: nincs izgalmasabb és kreatívabb dolog a nagy napon, mint egy halom képet készíteni okostelefonok nélkül.

Instax esküvő

Akár vásároljátok, akár bérlitek az Instax gépeket, nagyon fontos tudnivaló, hogy mindegyik gép igen hasonló minőségben készíti a fotókat, csak más-más funkciókkal rendelkeznek, és ami a legjobb, hamar elsajátíthatjátok a használatukat. Ha falra másztok a kütyüktől, ez akkor sem okoz majd nagy fejtörést, és mivel személyesen vehetitek át a gépe(ke)t, ezért feltehetitek a kérdéseiteket Ferinek és Dömének, akik abban is segítenek nektek, hogy milyen gépre van szükségetek, és az milyen funkciókkal (pl. beépített szelfi mód, stb.) bír.

Instax esküvő

A bérlés egyénre szabott, attól függően változik az ár, hogy mennyi filmet vásároltok, és hány napra szeretnétek elvinni a gépet. Mindez megállapodás kérdése, de a srácok nagyon rugalmasak és segítőkészek. A rendelést követően akár már aznap is átvehetitek a rendeléseteket, nyilván az időpont függvényében, így nem kell hosszú heteket várni a gépekre, és aggódni, hogy vajon kézhez vehetitek-e őket a nagy nap előtt.

Instax lelőhelyek!

Rohamozzátok meg a srácokat egy (vagy több) Instax gépért, scrapbook-ért, ragasztószalagokért és matricákért az alábbi elérhetőségeken:

Weboldal: intaxshop.hu

Facebook: https://www.facebook.com/instaxshop.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/instaxshop.hu/

Email: info@instaxshop.hu

Tel.: +36 20 9600 888, cím: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10. 36-os épület

Instax esküvő

instax-fotofal-eskuvore

Instax élmény a nagy napon!

Tegyétek egyedivé az esküvő napját, vagy már az azt megelőző leánybúcsút és legénybúcsút is! Szerezzetek be egy Instax gépet, és örökítsétek meg a legviccesebb helyzeteket, vagy az örök életre szóló emlékeket a Balatonon, a kedvenc klubotokban vagy éppen petrezselyemárulás közben. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, a pasik is odavannak az ilyen különleges gépekért, és nem hagynak ki egyetlen kínálkozó alkalmat sem, hogy a vőlegénnyel fotózkodjanak a legénybúcsún tesztvezetés, bungee jumping vagy egy laza pecázás közben!

Instax esküvő Tipp!

Ha a nagy napon Instax élményre vágytok, rendezzetek be egy fotósarkot a lagzi helyszínén, és szerezzetek be az Instax webshopban egy különleges scrapbookot, amibe a frissen készült fotókat tehetitek. Rengetegféle book létezik, melyet vidám ragasztószalagokkal, matricákkal tehettek egyedivé.

Instax esküvő

Mindannyian tudjuk, hogy az okostelefonokkal készített szelfik és hagyományos képek szinte sosem lesznek kézzel foghatóak, mert 100 emberből nagyjából 2 veszi a fáradtságot, hogy kinyomtassa őket. Nincs ezzel baj, hiszen online világban élünk, de egyre kevesebb a régimódi fotóalbum, amit boldogan lapozgathatunk a kandalló mellett, vagy szalonnasütés közben.

Ezeknek a régi albumoknak adja vissza a hangulatát az esküvői scrapbook, csak sokkal trendibb, vidámabb formában, és több kiegészítővel, mint valaha gondoltátok volna.

Gyertek velünk!

Nincs nap, hogy ne böngésznénk az Instax honlapját, mert hétfőn a fehér, a rózsaszín, vagy a piros, pénteken pedig már az arany, a tengerkék, vagy éppen a fekete gépekbe szeretünk bele első látásra. Kész paradicsom!

Instax esküvő

Hatalmas móka egy Instax géppel bóklászni az esküvőn, hiszen olyan pillanatokat örökíthettek meg, melyeket azonnal beragaszthattok a vendégkönyvbe, így a menyasszony és a vőlegény egy fénykép-naplót tarthat majd a kezében, ha bármikor vissza szeretne emlékezni a nagy napra. Ennél személyesebb és kedvesebb emléket pedig nem is készíthetnétek nekik! További esküvői kiegészítőkért kattintsatok ide.

Fotók: pinterest.com, instaxshop.hu