Egy nászút olyan élmény, ami egyszeri, különleges és megismételhetetlen. Mint egy tökéletes fotó, amit évek múlva is boldogan vesztek elő, és büszkén néztek rá, mert tudjátok, hogy egyetlen jól elkapott pillanat műve. Ha ránk hallgattok, az Instax nászútra kötelező kiegészítő kell, hogy legyen! Mutatjuk, miért!

Irány a nászút!

Hónapokkal ezelőtt kinéztétek a tökéletes úti célt, lefoglaltátok a szállást, és már alig várjátok, hogy önfeledten pihenjetek? Hova utaztok? A Balaton-part vagy a Francia Riviéra vonz benneteket? Esetleg hegymászás és városnézés szerepel a terveitek között?

Teljesen mindegy, merre indultok, a lényeg az, hogy megéljetek minden egyes pillanatot, mert csak a tiétek!

Pakoljátok be a bőröndbe a legszükségesebb ruhákat, és az új szalmakalapot, és ne hagyjátok otthon az Instax gépet se, mert később biztosan bánni fogjátok!

Instax nászútra

Ha olyan szerencsések vagytok, hogy tudjátok, milyen vagány dolog egy Instax gép vagy egy Instax fotónyomtató az esküvőn, akkor benneteket biztosan nem kell arról meggyőznünk, hogy miért nem nélkülözhetitek őket a várva várt nászúton sem!

Ha pedig még nem találkoztatok az Instax névvel, akkor jól jegyezzétek meg ezt a napot, mert ez lesz az, amikor a férjetek/feleségetek mellett örök szerelembe estek ezzel a roppant egyszerűen használható, praktikus, és varázslatos masinával.

A barátkozást akár most is elkezdhetitek, hiszen összegyűjtöttünk nektek 1000+1 okot, miért is olyan hasznosak és imádni valóak ezek a gépek. Ide kattintva máris csekkolhatjátok!

Instax gép nászúthoz

Instax nászútra? Komolyan?

Hát persze! Miért is ne?

Annak idején, amikor még nem voltak okostelefonok, vért izzadtunk egyetlen jó fotóért. Hosszú napokat, több esetben heteket kellett arra várnunk, hogy kézbe vehessük, ezért amikor végre szert tettünk egy polaroid gépre, úgy őriztük, mint egy valóságos kincset. Emlékeztek rá?

Manapság pedig a polaroid gépek a reneszánszukat élik, és trendibbek bármelyik okostelefonnál. A szivárvány minden árnyalatában kaphatóak, és nincs náluk izgalmasabb kiegészítő. Még egy menő táska, és egy új napszemüveg sem veheti fel velük a versenyt!

Nem kell profinak lennetek a kütyüzésben, és nincs is rajta annyi gomb, hogy zongorázni kelljen rajta. Egyszerű, és gyakorlatilag bárhova magatokkal vihetitek (na jó, búvárkodni talán mégse!).

Instax nászút

Egyetlen nászútnak sem szabadna arról szólnia, hogy egymás, a gyönyörű táj, vagy akár a delfinek helyett csak a telefonotok kijelzőjét bámuljátok, de sok pár esik ebbe a hibába.

Fotók természetesen kellenek, hiszen jó lesz őket télen a kandalló előtt nézegetni, de az igazán buli az, ha megpróbáltok a jelenben élni. Ebben segít nektek az Instax is.

Azért hiszünk benne, hogy az Instax nászútra az egyik jolly joker, mert pillanatok alatt elkészülhet egy-egy polaroid kép rólatok a jól kiválasztott helyszínen, ami ráadásul nem is fakul ki egyhamar. Játsszatok el a gondolattal, hogy ahelyett, hogy 83 képet készítenétek el két perc alatt valamiről, fotózzátok le egy Instax géppel, és tegyétek vele még egyedibbé a pillanatot. Hatalmas élmény!

Élmény a nászúton, élmény otthon!

Ha hazaértek a nászútról, egy csodás emlékkönyvbe máris beragaszthatjátok a fotókat, ám van még egy jó hírünk számotokra! Az okostelefonotokról pár pillanat alatt még több képet nyomtathattok ki egy Instax fotónyomtató segítségével.

Az Instax Share fotónyomtató használatáról ITT olvashattok még többet!

Instax fényképezőgép nászútra

A tökéletes nászút receptje tehát roppant egyszerű. Nem kell más hozzá, mint egy csodás úti cél, néhány gondtalan nap, egy Instax fényképezőgép, és egy Instax fotónyomtató.

Higgyétek el, ez az élmény több meglepetést tartogat számotokra, mint amire a legmerészebb álmaitokban gondolni mernétek!

Instax lelőhelyek!
Weboldal:intaxshop.hu
Facebook:https://www.facebook.com/instaxshop.hu/
Instagram:https://www.instagram.com/instaxshop.hu/
Email:info@instaxshop.hu
Tel.: +36 20 9600 888, cím: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10. 36-os épület

Fotók forrása