Szükségetek lenne egy szupererőre, amellyel az esküvő összes varázslatos pillanatát azonnal konzerválni tudnátok? Amelynek segítségével azonnal felidézhetnétek az egyszeri és megismételhetetlen élményeket? A mi szupererőnk az Instax, és az Instax Share fotónyomtató. Mutatjuk, miért!

Esküvői Instax fotósarok egy szempillantás alatt

Az esküvői fotósoknak köszönhetően rengeteg felvétel készül a nagy napról, amelyeket az esküvő után néhány héttel kézhez is fogtok kapni. Meghatódva lapozgatjátok majd a képeket, és felelevenítitek a legszebb perceket. Már alig várjátok, igaz?

Azonban egyetlen egy fotós sem képes arra, hogy egyazon időben több helyen legyen.

Ezért is szerencse, hogy ma már szinte mindenkinek van okostelefonja, amivel a rokonok, és barátok is készíthetnek képeket a nagy napról az esküvő előtt, vagy a lakodalom során (szertartás közben a fotózást inkább hagyjátok a profikra!).

Instax esküvői fotósarok

Néha mi magunk, különösebb fotós tehetség nélkül is meglepően jól el tudunk kapni egy-egy pillanatot, ezt biztosan ti is tapasztaltátok már. Íme néhány pillanat, amit érdemes megörökíteni még okostelefonnal is:

  • Amikor a koszorúslányokkal a menükártyával legyezgetitek magatokat, nehogy elkenődjön a pityergéstől a sminketek az utolsó pillanatban, mielőtt elindulnátok az oltár felé.
  • Egy közös fotó a csajokkal a női mosdóban, amíg a többiek a lagzin mulatnak
  • Amikor SOS megoldásokkal próbáljátok megmenteni az esküvői kontyot, amit mindenki lelapogatott gratuláció közben
  • Amikor a legjobb barátnőtök félrehív benneteket, hogy elmondja, milyen boldog, hogy végre benneteket is boldognak lát
  • Amikor a vőlegény nyakkendője még véletlenül sem áll úgy, ahogyan kellene, és senki nincs a közelben, aki meg tudná kötni
  • És persze egy szelfi mindig készül itt-ott, ami jobban sikerül, mint valaha hittétek volna. Miért ne mutathatnátok meg mindenkinek?
Instax esküvői fotónyomtató

Hát nem lenne nagyszerű, ha ezeket a képeket a lakodalom során máris ki tudnátok nyomtatni? Feltűzhetitek őket egy faliújságra, de akár egy vintage bőröndben, vagy létrán is jól mutatnak. Az már igazán csak rajtatok múlik, milyen stílushoz ragaszkodtok.

Egy instant esküvői fotósarok az Instax Share fotónyomtató segítségével pillanatok alatt elkészülhet, akár Instax gép nélkül is. Nézzük, hogyan!

Tipp!
Mégis kíváncsiak vagytok rá, melyek az Instax fényképezőgépek előnyei? ITT máris bemutatjuk nektek ezeket a furfangos és praktikus gépeket!

Instax fotónyomtató

Instax Share fotónyomtató

A fotónyomtatók előnye, hogy akár a lagzin, akár otthon, az esküvő utáni napokban csodás polaroid képeket készíthettek velük, egy egyszerű applikáció segítségével.

Véget értek már azok az idők, amikor parton és tinta után fel kellett forgatni a fél várost. Ez esetben ugyanis digitális levilágítás történik Instax filmre, ami nagyon tartós, és emellett mutatós is. Egyedi, stílusos, és kreatív.

Az Instax Share app használata ingyenes és a használatához nem is kell kütyübolondnak lenni, a fotónyomtató pedig 5-10 másodperc alatt kinyomtatja a legjobb képeket számotokra.

Ha valamiben, hát ebben rejlik az Instax fotónyomtató szuperereje.

Instax esküvő

Kibérelhetitek, de akár meg is vásárolhatjátok a nyomtatót az esküvőre. Ha egyszer kipróbáljátok, úgysem akartok majd megválni tőle, ezt garantáljuk.

Ide kattintva még több infót találtok a nyomtatókról, ha pedig kérdésetek lenne, Feri és Döme a lent található elérhetőségek egyikén, vagy akár személyesen is hasznos infókkal lát majd el benneteket!

Ha begyűjtitek a többiektől a számtalan fotót e-mailben, otthon kényelmesen átnézhetitek őket, és egy esküvői scrapbookot is készíthettek belőlük. Amely talán tökéletlen, itt-ott kissé mókás fotókat tartalmaz, de számotokra biztosan a legfontosabb és a legszebb élményeket idézi majd fel.

Instax Újpest

Ez a szupererő könnyen hozzáférhető, és örökké a kezetekben lehet. Az Instax Share fotónyomtató ellen még a Kryptonitnak sincs esélye. Használjátok bátran a lánybúcsún, legénybúcsún és a nászúton is!

Instax lelőhelyek!
Weboldal: intaxshop.hu
Facebook: https://www.facebook.com/instaxshop.hu/
Instagram: https://www.instagram.com/instaxshop.hu/
Email: info@instaxshop.hu
Tel.: +36 20 9600 888, cím: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10. 36-os épület

Fotók forrása