A selfie, vagy magyarosan szelfi a 21. század egyik legfontosabb kifejezése – kevés ember van a Földön, aki ne készítene magáról időnként „önfotót”. Egy buliban, társasági eseményen erre a legjobb módszer a szelfiautomata.

Szelfiautomata - RapidselfieFotó: Rapid Selfie

2019-es adat, hogy naponta 300 millió képet töltenek fel a Facebookra, és akkor még csak egyetlen közösségi felületről beszélünk. A fotózás a mindennapjaink részévé vált, minden okostelefonban ott a kamera, amely segít megörökíteni a körülöttünk zajló eseményeket.

A fényképezés magasabb szintjét hozzák el a szelfiautomaták, amelyek minőségi, egyedi fotókat képesek megalkotni. Nem hallottál még erről az eszközről? Most bemutatjuk a selfie automata bérléssel foglalkozó rapidselfie.hu különleges szolgáltatását.

Sokféle név, egyetlen gép

A cég szelfiautomatája a legmodernebb technikával készíti képeit, legyen szó bármilyen rendezvényről. Más néven is ismert, hívják szelfiboxnak, fotófülkének, instaboxnak, fotóautomatának, photoboxnak, ám mind ugyanazt takarja. A hivatalos neve a Photo Booth.

Mit tud?

Örökké emlékezetes fotókat készíteni. Gyorsan. Profin. Azonnal. Egy buliban csak oda kell állni elé, kiválasztani a leginkább tetsző hátteret, kiegészítőket, majd a start gombbal „kattintani”, illetve egy mozdulattal megosztani a végeredményt a világhálón. A fotó nem csupán digitálisan készül el, ha jól sikerült, ki lehet nyomtatni, így azonnal a kezébe veheti az ember. Az egész társaságnak, esküvő esetén a násznép minden tagjának végig lehet így mutogatni. Remek emlék, azonnali megvalósításban.

Miben egyedi a rapidselfie.hu?

Ügyfélorientált a szemléletük, minden kérést figyelembe vesznek a tökéletes szolgáltatás érdekében. Az egyszerű foglalás csak az egyik előny, emellé társulnak a profi eszközök, a problémamentes berendezési folyamat, a kiegészítők széles választéka. Speciális esetekben, céges rendezvényeknél az egyedi eszközök, hátterek, logózott felületek is elérhetőek.

Szeretnéd emlékezetessé tenni a családi eseményt, az esküvőt, a ballagást, a születésnapot? A szelfiautomata a megoldás! Mindig és mindenhol!

(X)