Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvői extrák  > Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv
Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv

Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv

Mi lehet szebb esküvői emlék egy vidám, személyre szóló vendégkönyvnél? A párok nagy része nagyon örül egy olyan megoldásnak, amely örök emlékként díszeleg a lakás egyik falán, emlékeztetve őket a nagy nap minden boldog pillanatára. Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv!

Egy ujjlenyomatfa mintájú vendégkönyv pazar választás lehet! Felkészültetek a színorgiára?

Mire lesz szükségetek az ujjlenyomatfa megvalósításához?

  • Üres ujjlenyomatfa
  • Megfelelő méretű képkeret
  • Színes tintapárna készlet
  • Nedves törlőkendő

Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv

Hogyan készül a fa?

Válasszátok ki az ujjlenyomatfa motívumok közül azt, amelyiket a leginkább el tudjátok képzelni az otthonotokban, és tippeljétek meg, hogy a vendégek számának megfelelően mekkora méretű papírra van szükségetek. Ezután döntsétek el, hogy milyen színű ujjlenyomatokat szeretnétek viszontlátni a papíron, és vásároljatok meg a tintapárnákat.

Egy 12 db-os készlet már 1500-3500 Ft-os áron beszerezhető, egy ujjlenyomatfa pedig 1600 és 4000 Ft között mozog, persze ennél sokkal drágább darabokat is vásárolhattok.

Tegyetek egy asztalt a lagzi helyszínének bejáratához, helyezzétek el rajta az ujjlenyomatfát és a tintapárnákat, és hagyjatok egy egyértelmű üzenetet a vendégeknek, miszerint „Készítsd el a tintapárnák segítségével az ujjlenyomatod, és a monogramoddal együtt hagyd meg nekünk a fa valamelyik ágán!”

Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv

A sok ujjlenyomat egy komplett fát alkot majd a nap végére, amit azonnal kitehettek otthon valahova a lakásban, így mindig szem előtt lesz, egy hagyományos vendégkönyvvel ellentétben.

Ha már a legelején, üresen beleteszitek a lapot a képkeretbe, akkor megelőzhetitek azt, hogy szanaszét gyűrődjön nap végére, egy csomag nedves törlőkendő pedig jó szolgálatot tehet a vízbázisú tintapárnák használata után.

Jó tanács!

Hacsak nem annyira jó a kézügyességetek, amit még Michelangelo is megirigyelne, inkább bízzátok profikra a fa elkészítését. Rengeteg szolgáltatótól rendelhettek fákat, csak ki kell választani a rájuk kerülő szöveg színét és betűtípusát, melyeket a nevekkel és a dátummal együtt tudtok leadni rendelés közben.

Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv

Ha nem ragaszkodtok az ujjlenyomatfához, választhattok másik mintát, pl. puszilkodó párt, biciklire akasztott lufikat, vagy akár a Fel! című animációs film repülő házas képét is. Innentől már nincs más dolgotok, mint rábízni a vendégekre a dekorálást és meglátjátok, mesés vendégkönyvet vihettek haza a lagzi végén!
További DIY megoldásokért kattintsatok ide.

Fotó: pinterest.com