Az esküvői tortaceremónia az új trend!
Gondoltátok volna, hogy eljön a napja annak, amikor egy életre kelt tortával örvendeztethetitek meg a násznépet? Nos, nem áll majd két lábra és perdül táncra a kedvenc feketeerdő és oroszkrém tortátok, de majdnem.

Tegyétek el a telefonokat és a fényképezőgépeket, hagyjátok a fotósra a fényképezést, ti pedig nézzétek meg a saját szemetekkel, hogy táncolnak a kedvenc emlékeitek egy izgalmas zene dallamaira végig a táncparketten (ami jelen esetben egy torta). Alaposan összekevertük a gondolataitokat? Akkor mutatjuk, miben rejlik a világító, zenélő emlékidéző torta varázsa.

Mi is az a Tortaceremónia?

Egy igazán rendhagyó, megkapóan izgalmas és az esküvők világában végtelenül romantikus újdonságra hívjuk fel a figyelmeteket. Magyarországon elsőként a Tortaceremónia csapata mutatja be azt a trendet, amely nem más, mint a projektoros tortadíszítés, egy csepp varázslattal. Félelmetesen jó dolgokat készítenek, ugorjatok fejest ti is az élménybe!

Az esküvői tortaceremónia az új trend!

Ha mindig arról álmodoztatok, hogy az esküvőtökön bemutatjátok majd életetek legszebb pillanatait, akkor remek hírünk van számotokra! Legyetek az elsők között, akik a lagzin valódi tortaceremónia keretében mutatják be a vendégeknek a fantasztikus esküvői tortát, és a legszebb közös emlékeiket.

A Tortaceremóniával ezt egyszerre is megtehetitek, hiszen a szakértő kezeknek és a korszerű technikai megoldásoknak köszönhetően zenei aláfestéssel és különféle látványelemekkel teszik hangulatosabbá a tortára vetített videót.

Hirdetés

A Fülöp-szigeteken nagyon népszerű ez a technika

– itthon pedig most ismerkedhettek meg vele, Geletei Katalinnak köszönhetően. Ő volt az a bátor vállalkozó, aki megpróbálta itthon is megvalósítani azt a világot, ami őt már első látásra lenyűgözte, és a monitor elé szegezte. Kati úgy fogalmaz, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért remek szakemberekkel dolgozhat együtt annak érdekében, hogy ezt a csodás fantáziavilágot megmutathassák a házasodni készülő pároknak is.

Két fő bonyolítja le a helyszíni felmérést, hogy minden gördülékenyen alakuljon a nagy napon. Alaposan körüljárják a lehetséges buktatókat, hogy fel tudjanak készülni mindenre eshetőségre. Mivel a szolgáltatás minősége rendkívül fontos számukra, ezért szervezés közben számos alkalommal egyeztetnek a helyszínnel és a zenekarral is.

TIPP!

Nézzétek meg a Tortaceremónia weboldalát, közösségi oldalát és a többi videót is!

Weboldal: www.tortaceremonia.hu

Facebook: facebook.com/tortaceremonia/

E-mail: info@tortaceremonia.hu

Tel.: +36 30 251 6356

Kíváncsiak vagytok arra, hogyan néz ki mindez a gyakorlatban?

A Tortaceremónia csapata időpont egyeztetést követően leül a párokkal, hogy megbeszéljék, mik az elképzeléseik a videó hangulatával és stílusával kapcsolatban. Körülbelül 80-100 fotóra van szükség egy elképesztően látványos videó elkészítéséhez. A képek váltakozásának ritmusát egyeztetik a zenével és a látványelemekkel. A videó egy 4 emeletes, 100 szeletes, négyzet alakú tortán mutat a legszebben, de kerek formára is van már sablon.

A torta már rajta van egy gurulós állványon, a vetítővel együtt, amikor betolják a helyiségbe, így azonnal ámulatba ejti majd a násznépet az eléjük táruló látvány. A videó a fehér, és a bézs tortákon mutat a legjobban, lehetőleg díszítés nélkül, ám ha ragaszkodtok a virágszirmokhoz, és más díszítőelemekhez, elhelyezhetitek azokat a torta körül is.

Mire van szükség a tortaceremóniához?

Az otthonról hozott képekkel és a videókkal olyan történetet mesélhettek el, amilyet csak szeretnétek. ATortaceremónia csapata örömmel fogad minden ötletet és kihívást, hiszen igyekeznek mindent a megrendelők igényei szerint megvalósítani.

Amennyiben világutazók vagytok, bemutathatjátok az utazásaitokat képekben, de feleleveníthetitek a megismerkedésetek történetét is tortára vetítve. Szabadidőtökben szívesen vagytok állatokkal, örömmel hódoltok kulináris élvezeteknek, vagy mindenféle extrém sporttal ütitek el az időt? Mutassátok meg videón! Roppant népszerű lesz a násznép körében, ha gyerekkori képeket is beválogattok a fotók közé, vagy a tematikus esküvő témájához igazítjátok a videó hangulatát és a zenét is.

A Tortaceremóniánál a videó maga a torta dísze, amely színes, és vidám élményeket mutat be, mielőtt megízlelitek a finomabbnál finomabb szeleteket. Hát lehet erre nemet mondani?