Íme, meghoztuk frissen, forrón, ropogósan azokat a meghívó trendeket, amelyek elképesztően népszerűek lesznek a következő hónapokban. Kedves menyasszonyok, kedves vőlegények! Készüljetek, tálcán hozzuk nektek, melyik lesz a TOP8 esküvői meghívó trend 2020-ban!

Dekor banner

TOP8 esküvői meghívó trend 2020-ban

A fehér és az ekrü nem megy ki a divatból, megnyugodhattok, de az biztos, hogy szükség volt már egy kis vérfrissítésre.

Eredeti, különleges, egyedi és igazán mutatós irányzatok következnek, amelyek hazánkban vélhetően elsöprő érdeklődésre tarthatnak számot. Kíváncsian várjuk, vajon melyik lesz a tuti befutó nálatok. Mutatjuk őket!

Hirdetés

1. Sötétebb színek

A menyasszonyi ruha és a gyűrűtrendben már korábban is népszerűek voltak a sötétebb darabok, most azonban úgy tűnik, a meghívók háza táján is erre a tendenciára számíthatunk. A szilvakék, a sötétkék és a fekete is toplistás lesz.

esküvői meghívó trend 2020

2. Különleges borítékok

Ne csak a meghívó, de a boríték is legyen egyedi! 2020-ban a boríték “bélése” is előtérbe kerül a meghívó trendeknél, az itt felbukkanó minta, szín, vagy motívum pedig visszaköszönhet a meghívón is.

meghívó trend

3. Kézírásos betűtípusok

Gondoltatok már arra, hogy a meghívó szövegének betűtípusához olyat válasszatok, ami kézírásra hasonlít? Bár ezeket sok esetben egy picit nehezebb kibogarászni, de úgy tűnik, ez senkit nem tart majd vissza 2020-ban attól, hogy mellette voksoljon.

esküvői meghívó betűtípusa

4. Vízfesték és pasztellszínek

Bizony, bizony! A borítékok és a meghívók nagyon jól mutatnak pasztellszínekben! Főleg akkor, ha olyan hatást keltenek, mintha vízfestékkel és ecsettel egy kicsit kézbe vettétek volna a dekorálást. Hangulatos, finom, és stílusos!

pasztell esküvői meghívó

5. Monogramok

Használjátok a monogramotokat mindenhol! A meghívón, a tortadíszen, a menükártyán, az ültetőkártyán és a köszönőajándékokon is. Nem csak divatos megoldás, de nagyon egyedi is. Van egy olyan érzésünk, hogy ez lesz az egyik befutó esküvői meghívó trend 2020-ban!

esküvői meghívó, monogramok

6. Geometriai minták

A '70-80-as évek után ismét divatba jönnek a geometriai minták a meghívókon és a kiegészítőkön is. Picasso képei mindenképpen jó alapot adhatnak a tervezgetéshez, hiszen ha valahol, itt egyértelműen szükségetek lesz egy kis művészi vénára, és egy remek nyomdára!

geometriai meghívó minta

7. Hangulatos térképek

Miután kiválasztottátok az esküvő és a lagzi helyszínét, és lefixáltátok az időpontokat is, készítsetek egyedi térképes meghívót! Rajz formájában legyen rajta az az útvonal, amit a vendégek megtesznek majd a nap folyamán. Víz mellett házasodtok? Bátran tervezzétek ezt is a meghívóra! Garantált lesz a siker a násznép körében!

8. Arany, arany, arany!

Az arany-fekete párosítás lesz feltehetően a másik hatalmas esküvői meghívó trend 2020-ban, ugyanis ez nem megy ki a divatból! Ha nem kedvelitek a sárga aranyat, jó választás lehet a rosegold, vagy az ezüst is, amely legalább annyira jól mutat a fekete/szürke színek mellett!

aranyszínű meghívó esküvőre

Ugye milyen érdekes trendek robbannak be a meghívók világába? Mi legszívesebben háromféle meghívót készíttetnénk, hogy minden kedvencünk szerepet kapjon a nagy napon!

Fotók és forrás: theknot.com