Animacik

Információk

Animacik logo

Magyarország

+36 70 570 4445

info@animacik.hu

     Facebook

WEBOLDAL

Animacik – Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői gyermekfelügyelet, animátor szolgáltatás

A gyerekek számára még izgalmasabb lesz az esküvő, ha egy szakképzett animátor szórakoztatja őket egész este. Ügyelünk arra, hogy csapatunk tagjai pedagógus vagy kisgyermek és csecsemőgondozó végzettséggel rendelkezzenek, így biztosak lehetünk abban, hogy a gyerekek szakértő kezek között, vidám elfoglaltsággal töltik az idejüket az esküvő alatt. Színes programokkal, szabadtéri játékokkal és kreatív ötletekkel emlékezetessé tesszük számukra a lagzit, közben a szülők is mulathatnak egy kicsit, a szolgáltatók pedig fellélegezhetnek. Mi gondosan figyelünk minden lurkóra, így biztonságban maradnak a kábelek és az esküvői torta is, mégis emlékezetes élményekben lesz része a játékok során a gyerekeknek. Profi csapat vagyunk, számunkra minden esküvő új, és izgalmas kihívás.

A biztonság az első!

A gyerekek biztonsága számunkra a legfontosabb, így biztosítással is rendelkezünk, mert törekszünk arra, hogy maximálisan odafigyeljünk minden részletre. Ehhez határozottan ragaszkodunk, a szülők és a párok legnagyobb örömére. Ahhoz, hogy vidám mosolyt lássunk a gyerekek arcán, és hogy egy kicsit róluk is szóljon ez a nap, fontos, hogy számunkra se csak munka legyen ez a tevékenység, hanem hivatás is. Így a gyerekek érzik, hogy örömmel vagyunk velük, és nekünk is nagy kaland a közösen eltöltött idő. Csillámtetkó, gyöngyfűzés, minidisco…mi aztán hírből sem ismerjük az unalmat, igyekszünk odafigyelni arra, hogy a kisebb és a nagyobb gyerekek egyaránt jól érezzék magukat velünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy megismerjük a gyerekek személyiségét, hiszen így még inkább tudjuk, mi köti le őket, mivel foglalják el magukat szívesen.

Csapat

10-15 fős csapatunk bevetésre készen áll az ország bármely pontján, Pest megye területén belül pedig ingyenesen szállunk ki. A szertartást követően a lakodalom végéig segítünk abban, hogy 3-tól 12 éves korig minden gyerekek számára felejthetetlen móka legyen ez a nap. Az Animacikkal minden esküvő élmény, és mi erre vagyunk a legbüszkébbek.