Habosbabos Esküvői Magazin > Animacik – Esküvői táncoktatás

Animacik

Információk

Animacik - esküvői táncoktatás

Magyarország

+36 70 570 4445

info@animacik.hu

     Facebook

WEBOLDAL

Animacik – Esküvői táncoktatás

Esküvői táncoktatás

Napjainkban rengeteg pár készül arra, hogy a nagy napon nyitótánccal, meglepetés tánccal vagy menyecske tánccal kedveskedjen a vendégeknek.
Sokan félnek az új helyzettől, nem biztosak a tánctudásukban, és szerepelni sem szeretnek nagyközönség előtt, mégis elhatározzák, hogy nekivágnak ennek a szép és izgalmas küldetésnek. Velünk a tánctanulás nem csak szórakozás, de a legtöbb pár úgy érzi, hogy egy randevún van éppen, ahol tánc közben még jobban megismerheti a másikat. Ezen az izgalmas úton abban is segítjük őket, hogy az alaplépések elsajátítása mellett még magabiztosabbak legyenek, és a személyiségükhöz leginkább passzoló zenére táncolhassanak az esküvőn.

Te is képes vagy rá!

Sokan a keringőhöz ragaszkodnak, és biztosak benne, hogy a képességeiket még ez a tánc is meghaladja, de időközben rájönnek, hogy a gyakorlásnak és a kitartásnak köszönhetően velünk olyan emeléseket, és bonyolultabb tánclépéseket is megtanulhatnak, amit korábban sosem hittek volna. A gyakorlás mellett nagyon fontos, hogy a tánctanulás rendszeres legyen, így mi másfél órás órákat javaslunk mindenkinek, aki megkeres bennünket. Minden óráról dokumentációt készítünk a pár telefonjával, így a videókon láthatják, mire kell jobban figyelniük, és hogy mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban.

Izgalmas elemek

A mókás, figyelemfelkeltő elemekért egyenesen odavan a násznép, és rendszerint arról számolnak be nekünk a párok, hogy nagy sikert arattak táncukkal a vendégek körében. Egy 3-5 perces tánc nagyon sok lehetőséget rejt magában, így igyekszünk nagyon kreatívan és ötletesen összeállítani a koreográfiát, hogy valóban látványos és izgalmas legyen. Többnyire a menyasszonyok veszik fel velünk először a kapcsolatot, ezért mindig örülünk annak, ha a vőlegények megosztják velünk az aggályaikat, mert erősíteni tudjuk az önbizalmukat, és jobban odafigyelhetünk arra, hogy öröm legyen nekik egy-egy óra.

Párok mellett szeretettel várjuk apa-lánya párosok jelentkezését is. Külföldön számos esküvőn az örömapa és a menyasszony készül egy meglepetéstánccal a vendégek számára. Egy biztos, nálunk a botlábú vőlegények sincsenek zavarban, segítségünkkel hamar a parkett ördögei lesznek! Velünk a táncoktatás élmény, kínos helyzetek és izgalom nélkül. A tánc felszabadít, bízzatok egy kicsit magatokban, és remek lesz a közös munka!

Berend-Járfás Eszter