Habosbabos Esküvői Magazin > Deák Udvarház

Információk

Deák Udvarház loó

Kakucs, Nagyligetes tanya

+36 30 878 9029

info@deakudvarhaz.com

     Facebook

WEBOLDAL

Deák Udvarház – esküvői helyszín

Akik mindig arra vágytak, hogy egy kerti tó partján, vagy egy fenyőerdőben mondják ki a boldogító igent, azoknak a lehető legtökéletesebb esküvői helyszín a Deák Udvarház. A romantikus, és vintage stílus kedvelői számára szintén nagyszerű választás a vidéki kúria, ahol a csend, a nyugalom és a családias hangulat igazán különlegessé és felejthetetlenné teszi a nagy napot.

A szertartásokat a télikertben is le lehet bonyolítani, valamint olyan extra szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint a lovas hintó, szerencsepatkó szögelés vagy a galambreptetés.

A lakodalom helyszíne

Az Udvarház 40-200 főig vállalja esküvők lebonyolítását (időszakosan minimum létszámokkal kalkulálunk), tehát a helyszín kisebb és nagyobb esküvők számára is kiválóan alkalmas. A nagyteremben közel 120 főt tudnak vendégül látni, míg a télikertben 100 fő + tánctér egyben kialakítható. A két terem egy kétszárnyas ajtóval és két ablakkal egybe is nyitható.

Az esküvői menü

Az esküvői menü három hagyományos fatüzelésű kemencében készül, és fontos tudni, hogy a menüt egyedi igényeknek megfelelően alakítják ki, így paleo, gluténmentes, laktózmentes, makrobiotikus, vega, vegán ételek elkészítését is vállalják.

A vendégek fogadására az Udvarház teraszán kerül sor, a kertben pedig elképesztően hangulatos esküvői fotók készülnek. A helyszín kiváló választás azoknak a pároknak, akik számára vonzó a vintage dekoráció, és akiket csalogat a vidékies kúria bája.