Habosbabos Esküvői Magazin > Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Információk

Kecskemét, Izsáki út 6.

+36 76 888 530

sales@fourpointskecskemet.com

     Facebook

WEBOLDAL

Four Points by Sheraton – esküvő Kecskeméten

Egyedi. Különleges. Szerelmeseknek.

A most következő ajánlatra egyetlen válasz létezik: IGEN!
Hogy miért vagyunk ennyire biztosak benne? Mert mindenki a tökéletes esküvőre vágyik, mi pedig ismerjük a tökéletes esküvő titkát! És szívesen el is áruljuk, sőt, meg is mutatjuk. Mindennek alapja maga a helyszín: egy luxusszálloda, minden innovációjával, nyitottságával a legújabb trendekre. Ehhez olyan személyzet társul, akiket igazi profizmus jellemez, hiszen egy négycsillagos hotel alkalmazottai, akik a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek.

A rendkívül elegáns helyszín a kiváló konyhával lesz teljes, ahol a hagyományos vonal mellett a modern gasztronómia is megjelenik, persze a megrendelő igényeinek megfelelő arányban. És még egy extra is a végére: a Bistorant Kecskemétben házasodókat mi is megajándékozzuk: megemlékezünk házági évfordulójukról!
Ugye, hogy erre az ajánlatra csak igent lehet mondani?

Befogadóképesség

Maximális létszám (fő) 200 fő
Minimum létszám (fő) nincs, egyedi ajánlat 100 fő felett
Helyszín hasznos alapterülete (nm) 89-380 m2
Tánctér mérete (nm) 25-60 m2

 

Termek

Terem neve: Fő: nm: Jellemzők:
Maestro 200 fő 380 klimatizált, természetes fényforrással rendelkezik
Grandioso
+ Fortissimo
50 fő 89 klimatizált, természetes fényforrással rendelkezik
Bistorant Étterem 100 fő 400 klimatizált, természetes fényforrással rendelkezik

 

Kiegészítő szolgáltatások 

Valódi odafigyelés az első találkozástól

Minden, amire szükség lehet, nálunk megtaláljátok magas minőségben, elérhető áron. Jól képzett szakmai csapattal biztosítjuk, hogy az ünnepélyes alkalom emlékezetes legyen. Romantikus meglepetés az első házassági évforduló alkalmából szállodánktól. Házasságotok első évfordulóját is ünnepeljétek nálunk! A gyertyafényes vacsora végösszegéből -50 % kedvezményt biztosítunk, melyet az első házassági évforduló dátuma előtti egy hétben és az évforduló dátumát követő egy hétben fogyaszthattok el.

Tökéletes helyszín a nagy napra

Szállodánk bálterme körasztalos terítéssel 200 főig a hozzá kapcsolódó Foyerrel ideális helyszín lakodalmaknak. A padlószőnyeges Bálteremben a tánctér kialakításához táncparkett bérlésére van lehetőség. A terem előtti Foyerben nem szükséges plusz költséggel kalkulálni. Esküvői ebéd vagy vacsora esetén BISTORANT éttermünket ajánljuk 150 főig.

Polgári ceremónia

A Bálterem előtti Foyerban vagy a hotel udvarán a polgári vagy hivatásos szertartásvezető általi esketés megrendezésére is lehetőség van, melynek költségét a berendezés, dekoráció és hangosítás alapján kalkuláljuk.

Az esküvői egyéb szolgáltatásokat ajánlatunk nem tartalmazza, de kérésre szívesen ajánlunk szolgáltatókat.

Minden igénynek megfelelően

A hangulatos, kényelmes szobák mellett udvarias kiszolgálással és kiváló gasztronómiával várjuk vendégeinket. Személyes találkozás után az igényekkel összhangban egyedi árajánlatot készítünk 100 fő felett. A kiválasztott vacsora menüára magában foglalja a terembérletet. Szállodánk kültéri parkolójában több mint 100 férőhely biztosított.

Magas minőség, stílusos szobák

136 szobánk minden igényt kielégítő, kényelmes berendezésű. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba segíti a feltöltődést. Az ifjú párnak a nászéjszakára Comfort szobát biztosítunk, míg a násznép számára kedvezményes szobaárakat.

 

Szálláslehetőség

Vendégszobák száma (db) 136 db
Vendégszobák kapacitása (fő) 280 fő

 

Parkolás

Parkolóhelyek száma Fizetős / ingyenes
120 db ingyenes

 

Legközelebbi házasságkötő terem 

Kecskeméti Városháza – kb. 2,5 km

Polgári szertartás a helyszínen megoldható

 

Fotózás 

A szállodában és a hozzá tartozó udvarban

 

Referencia

Szállodánk immár 5. éve bizonyít Megrendelőinek. Nem a hagyományos eszközökkel, nem a megszokott módokon szolgáltatunk. A minőségi ételeken túl a körítés is prémium minőségű, folyamatosan bővülő kínálattal, melybe étel oldalon a pörkölt ugyanúgy belefér, mint a különleges alapanyagokból készült ételek, de a prezentálás, a felszolgálás, az eszközök, teljesen újak, a legmodernebb trendeknek megfelelően.