Információk

Budapest, Aulich utca 4-6.

+36 20 505 4141

heelscipo@gmail.com

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Heels – Baldowski esküvő cipő

A Heels-Baldowski márkanév hallatán kiváló minőségű és egyedi esküvői- és alkalmi cipők képei villannak fel azonnal előttünk, melyek minden menyasszony, koszorúslány és örömanyai álmai.

Elegancia, stílus, kényelem

Melyik menyasszony ne ismerné azt az érzést, amikor sorra járja a cipőboltokat egy szép esküvői cipőért, amely egyaránt passzol majd a menyasszonyi ruhához, és a menyecske ruhához is? Sokszor azonban nagyon nehéz rábukkanni a tökéletes darabra, majdhogynem lehetetlen.

A Heels-Baldowski cipők kényelmes, és egyben stílusos darabok, hű társai azoknak a nőknek, akik ragaszkodnak a minőségi lábbelikhez, ugyanakkor legalább olyan fontos számukra a megjelenés és az elegancia.

A Baldowski 1973 óta Lengyelország legismertebb cipőgyártója, mindig szem előtt tartotta azt az igényt, miszerint a nők szeretnék jól érezni magukat abban a cipőben, amelyet viselnek. Így hosszú távon teszik le a voksukat a márka mellett, amely számára fontosak a vásárlók kívánságai, és ami akkor sem hagyja őket cserben, ha az átlagosnál kisebb vagy éppen nagyobb méretű cipőre lenne szükség.

Egyedi cipők, minőségi alapanyagok

Olyan egyedi cipőkre bukkanhatunk a kínálatban, melyek az egész világon csak itt kaphatóak. Természetesen az is magától értetődő, hogy minőségi, bőr alapanyagból készülnek. Ezáltal több alkalommal is hű társai lesznek a viselőjüknek elegáns alkalmakkor, fontos eseményeken.Minden évszakban választhatunk közülük olyan darabot, amely megfelelően passzol az esküvő stílusához. A nagy választéknak köszönhetően pedig a személyiségünkhöz, ízlésünkhöz, korunkhoz és akár a hangulatunkhoz illő kincseket is találunk köztük, akár koszorúslányok, akár örömanyák, akár az esküvői főszereplői, a menyasszonyok leszünk.

Itt rossz döntés nincs, hiszen a minőség és a stílus kéz a kézben jár egymással.