Holywell

Információk

Magyarország

+36 30 436 4455

+36 70 458 4115

info@holywelleskuvo.hu

     Facebook

WEBOLDAL

Holywell
esküvőszervezés és szertartásvezetés

Esküvőszervezőnek lenni egy bizalmi feladatkör, hiszen a jegyespárok életük egyik legszebb és legünnepélyesebb eseményének szervezését bízzák ránk. Egy esküvőszervező rengeteg feladatot vesz le a pár válláról, időt, energiát tud spórolni és nem utolsó sorban enyhíteni tudja mindazokat a feszültségeket, amivel sok pár szembesül a Nagy nap előtt.

Lelkesedésünkkel, kreatív ötleteinkkel, jó szervező és problémamegoldó képességünkkel igyekszünk a pároknak olyan esküvőt szervezni, amire évek múltán is örömmel gondolnak vissza. Ebben kipróbált gyakorlott és megbízható szolgáltatói csapatunk segít bennünket.

Az esküvők, illetve egyéb családi rendezvények szervezése számunkra is mindig izgalmas és örömteli feladat, hiszen a megbízóink vágyait és álmait kell úgy megvalósítanunk, hogy a rendezvény híven tükrözze a megbízóink stílusát, egyéniségét.
Ahhoz, hogy az esküvői álmok megvalósuljanak az első lépést Önöknek kell megtenni, keressenek minket a lenti elérhetőségeken és örömmel valósítjuk meg az álmaikat.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket!