Habosbabos Esküvői Magazin > Hotel Eger & Park****

Hotel Eger & Park****

Információk

Eger, Szálloda út 1-3.

+36 36 522 287

vendeglatas@hotelegerpark.hu

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Hotel Eger & Park**** – esküvő

Azok számára, akik Eger vendégszeretetét szeretnék élvezni az esküvőjük napján, kiváló helyszínválasztás lehet a Hotel Eger & Park, amely a belvárosban helyezkedik el.

A bor és a romantika városa által nyújtott mesés panorámánál és gyönyörű környezetnél elképzelni sem lehet szebb hátteret az esküvői fotózáshoz. A hotelben pedig a ceremónia és a lakodalom is maga a megtestesült álom.

Hotel Eger & Park**** mint esküvői helyszín

A szálloda tökéletesen alkalmas arra, hogy két különböző stílusú esküvőnek adjon teret, ezáltal még szélesebbre tárul a lehetőségek tárháza a házasodni kívánó párok számára.

A Hotel Eger**** épülete modern, és lendületes érzést kelt, míg a Park Hotel**** barokk stílusban, a ’20-as évek polgári hangulatával kápráztatja el vendégeit. A szálloda több mint 210 szobával rendelkezik. Mindez kétségkívül megkönnyíti azon párok döntését is, akik nagy lakodalomra vágynak, sok vendéggel, nívós és elegáns környezetben, egy minden szempontból kiváló elhelyezkedésű esküvői helyszínen, Egerben.

A kisebb esküvők és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt remek választás a hotel. A násznép a lakodalom után a szálloda vendégszeretete mellett Eger szépségét is élvezheti, a pár számára pedig egy kétágyas hotelszobát biztosít a szálloda a rendezvény idejére, és a lakodalom éjszakájára.

Az esküvői ceremónia és a lakodalom helyszíne

A nagyobb lakodalmaknak a Kongresszusi terem vagy Liget terem ad otthont, melyeknek befogadó képessége 100-400 fő. Ezeknek az elrendezése igény szerint 8-10 fős körasztalos, vagy 6-8 fős hosszú asztalos terítéssel történik, kérés esetén elegáns dekorációval.

A kisebb, 20-80 fős esküvőknek a Fehér és Zöld terem tökéletes helyszín lesz elegáns és klasszikus berendezésével, és a ’20-as évek polgári hangulatával. Itt a terítés 6-8 fős asztaloknál történik.

A termek lehetőséget nyújtanak arra, hogy mind a modern, mind a hagyományos esküvők igazán hangulatosak legyenek az adott helyszíneken, a szálloda csapata pedig profi segítséget nyújt a ceremónia és a lakodalom körüli milliónyi teendő tengerében.

Az esküvői menü

Többféle tálalási forma (tányéros, tálas, büféasztalos) közül választhatnak a párok az esküvői menü szervírozásánál. A szálloda természetesen ebben is nagyon rugalmas.

A modern és tradicionális ételek egyaránt megjelennek a kínálatban, ahogyan az egyedi étrendet követő, ételérzékeny és vegetáriánus vendégek igényeire is nagy hangsúlyt fektetnek. A cukrász és péksütemények pedig akár helyben is beszerezhetők.

A Hotel Eger & Park**** azoknak a pároknak biztosan elnyeri majd a tetszését, akik számára nagyon fontos a hangulatos esküvői helyszín, a megnyerő környezet és a hozzáértő, profi személyzet, aki igyekszik felejthetetlenné tenni az esküvő napját.