Habosbabos Esküvői Magazin > Hotel Ginkgo****

Információk

Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2.

+36 62 532 532

info@ginkgohotel.hu

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Ginkgo Hotel**** – esküvő

Minden ifjú pár álma tökéletes esküvőhelyszínt találni életük talán legszebb napjához. Különleges helyszín, melyhez életük végéig kellemes emlékek kötődnek, tökéletes kiszolgálás, amikor semmiben nem szenvedhetnek hiányt. Amennyiben Ön a „Nagy Napra” készül és keresi az ideális helyszínt, már meg is találta.

Nálunk a gyönyörű helyszín és kifogástalan szolgáltatás párosul, ahol minden teljesen az Ön igényeire szabható. A Hotel Ginkgo**** modern és hangulatos enteriőrrel, négycsillagos kényelmével és szolgáltatásaival biztosít garanciát élete egyik legszebb napjának sikeréhez.

Ha szeretné, hogy vendégei gondtalanul ünnepeljék Önöket, és nem szeretné őket az utazás fáradalmaival nehezíteni, mi az esküvőre érkező vendégek részére kedvezményes szobaáron biztosítunk elhelyezést, így érkezéskor átöltözhetnek, felfrissülhetnek, és másnap reggeli után kényelmesen búcsút vehetnek.

Ne feledje! Személyzetünk minden tagja azért dolgozik, hogy az esküvő előtti feszültségben a lehető legtöbb terhet vegyék le az Önök válláról és még varázslatosabbá tegyék e jeles napot.

Konzultáció, vagy ajánlatkérés céljából keresse Takács Viktor igazgatót a +36 30 254 7770, vagy a +36 62 532 532-es telefonszámon.

Valósítsa meg álmai esküvőjét a Hotel Ginkgo****-ban!