Habosbabos Esküvői Magazin > Hunguest Hotel Pelion****superior

Információk

Tapolca, Köztársaság tér 10.

+36 87 513 120

hotelpelion@hunguesthotels.com

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Hunguest Hotel Pelion – esküvő

Ha esküvője helyszíneként is az igazit keresi…

Ha már megvan az igazi, akivel úgy érzi; le tudja élni az egész életét, és akinek igent mondana egy amolyan „jóban-rosszban”, „ásó-kapa-nagyharang” szertartáson, akkor ne adja alább a helyszínt illetően sem!

A Dunántúl szívében, a Balaton-felvidék páratlan szépségű tanúhegyei lábánál, a zamatos borokat termő domboldalak, középkori kolostorok és templomok, valamint a Balaton ölelésében várja ugyanis a tökéletes helyszínt kereső házasulandókat a Hunguest Hotel Pelion.

A hatalmas parkban elhelyezkedő wellness szálloda ideális helyszíne lehet az életre szóló családi esemény lebonyolításának. Legyen tervben akár kisebb létszámú, családias vagy akár több száz fős örömünnep. S míg a belső terek az ilyenkor szokásos ünnepi étkezésnek, mulatságnak adnak helyet, addig a szálloda csodálatos parkja mesés lehetőséget biztosít a helyben történő celebrálásokhoz, jegyes fotózáshoz is.

Pelion Fórum rendezvényterem

A Pelion Fórum rendezvényterme, a régió egyik legnagyobb alapterületű terme, mely 600 m2-es oszlop nélküli teret biztosít körasztalos elrendezéssel kényelmesen akár 300 fő részére is, ahol persze a táncnak is bőven marad hely. Mivel a terem szekcionálható, így kisebb létszám esetén is hangulatos helyszín varázsolható belőle.

S ha már a hangulatról esett szó, a szálloda annak kovácsolásában is szívesen segít, ugyanis ilyen jeles alkalmakkor az ifjú pár szolgálatába állnak igény szerint a Pelion partnerei, akik a szertartás lebonyolításában, a dekorációban, a fotózásban, az alkalomhoz illő megjelenésben, a virágdíszeket illetően mindenben segítenek, de biztosítják akár a technikai hátteret is.

A szép esküvő mellé azonban fergeteges lakodalom is dukál, amiben a Pelion szintén nagyban kiveszi a részét. Míg a szálloda séfje a kiváló menüért, a cukrászok az édes ízekért felelnek, a ceremóniamester humorral korbácsolja a hangulatot, a szálloda személyzete pedig szinte láthatatlanul teszi emlékezetessé a násznép és a friss házasok számára ezt a napot.

S hogy ez a Nagy Nap valóban emlékezetes maradjon, a Pelion luxusapartmannal, ébredés utáni ágyban reggelivel, wellness kényeztetéssel járul hozzá.

Mit gondol, Ön is megtalálná a Pelionban az igazit?