Esküvő a Kristinus Borbirtokon

A Kristinus Borbirtok festői környezetben, kivételes élményt garantál azoknak, akik távol a városok zajától, exkluzív környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent. A Borbirtok minőségi Kristinus borokkal és ínyenc menüajánlattal teszi emlékezetessé a nagy napot, és helyet biztosít az egyedi és különleges hangulatú polgári ceremóniáknak is. A helyszín a nagyobb, akár 160 fős esküvőket is bőségesen kiszolgálja, és a stílusos elegancia jegyében teret ad az esküvői fotózásoknak is. Amennyiben szükséges, a násznép egy részének a szállás biztosításában is segítséget nyújtanak, míg az ifjú párnak ajándék szobával kedveskednek. A Kristinus Borbirtok a nyugalom szigete, amely éppúgy kiválóan alkalmas meghitt esküvők, és zártkörű rendezvények biztosításához is, miközben a rendezvényekhez az egész borászat rendelkezésre áll.

Esküvő a Kristinus Borbirtokon (Balatoni esküvő)

Egy tökéletes esküvő magában foglalja számotokra a gourmet finomságokat, az exkluzív környezetet, a Balaton közelségét és egy kalandozást a borok izgalmas világában? Akkor jó hírrel szolgálhatunk! Távol a városok zajától, megtaláltuk számotokra azt a helyszínt, amely kivételes élményt kínál a kifinomultság és a romantika kedvelőinek. Ez a mesébe illő balatoni esküvői helyszín nem más, mint a Kristinus Borbirtok!

Prémium esküvőhelyszín Balatonon

Díjnyertes borok és ínyenc menüsor

Ajándék szoba az ifjú párnak

Esküvőhelyszín 160 főig

Akár 160 fő befogadására alkalmas prémium esküvőhelyszín Balatonon. Polgári szertartás és zártörű rendezvény biztosított!

Tovább

Ínyenc menüajánlatok

A helyi, prémium alapanyagok jelentik a kulcsot a Kristinus egyedülálló, túlnyomórészt Somogy megye alapanyagait felhasználó kínálatához.

Tovább

Díjnyertes tételek

A könnyed fehértől a testes vörösig mindent megtalálsz a Kristinus minőségi borkínálatában. Esküvőn a Krisecco és Birtok rosé lesz a sláger!

Tovább
9

Borászati, gasztro és szállás díj

160

fős prémium esküvőhelyszín

23

Kristinus bor és gyöngyözőbor

10

Design szoba a Vinotelben

Galéria

Elérhetőségek:

8713 Kéthely, Hunyadi u. 99.

+36 30 567 1786

info@kristinus.hu

   Facebook

Megnézem a weboldalt