Majesty Wedding Esküvőszervezés

Már régóta érdekelt, és rendkívül vonzónak találtam az esküvői szakmát. A sok feldíszített asztal, a menyasszonyi ruhák, sminkek, koszorúslány ruhák, frizurák és úgy önmagában az esküvői miliőt egy új dimenziót nyitott meg előttem.

Elsajátítottam az esküvőszervezői szakma minden fortélyát, hogy a párok segítségére lehessek. Szeretnék a segítségükre lenni és tanácsokat adni, hogy mire figyeljenek oda, milyen keretből hogyan lehet gazdálkodni és a költségeken hogyan lehet esetlegesen spórolni.

Nem kizárólag esküvőket szervezek, mégis ez okozza számomra a legnagyobb örömöt. Szívesen vállalom leány-és legénybúcsúk, zsúrok, partik és céges rendezvények szervezését is.

Az esküvőszervezés menete

Mindenek előtt időpont egyeztetés szükséges a személyes találkozóhoz, melyet követően egyeztetjük, hogy csomagajánlataim közül melyik felel meg számukra leginkább. Ezen szakaszt követően kezdődik meg az érdemi munka: pontosítjuk az esküvő tervezett helyszínét, dátumát, a várható létszámot. Fontos, hogy az esküvő stílusa tükrözze a pár személyiségét, így az ő elvárásaikhoz és stílusukhoz igazítva keressük fel a számukra leginkább ideális szolgáltatókat.

Ami egy esküvőben a leginkább motivál, hogy a párok segítségére lehetek esküvői álmaik valóra váltásában, és együtt szebbé tehetjük a Nagy napot!

Helyileg Szekszárdon és kb. annak 50-100 km-es körzetében állok a párok rendelkezésére, de igény esetén távolabbi esküvőket is vállalok.

Szolgáltatói foglaltságjelző naptár

A szürkével jelölt napokra már nem foglalható a szolgáltató. Ez az információ segíthet, mielőtt felveszed a kapcsolatot a szolgáltatóval.

Kövess minket a közösségi oldalainkon is
Facebook
7100 Szekszárd, ,