Habosbabos Esküvői Magazin > Pálma Rendezvényház

Információk

Tata, Angolkert

+36 34 586 553

info@palmhouse.eu

max. 130 fő

224 nm

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Pálma Rendezvényház – Tata

Romantikus szépségű helyre invitálunk: a magyar arisztokraták kedvelt szálláshelyére, Tatára, a barokk városkába, a Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényházba.

Az Esterházyak épület-együttese két részből áll: a Kristály Imperial Hotel**** elegáns szálloda, amely Barokk Díszudvarát és boltíves éttermét kínálja esküvői helyszínül, a Pálmaház pedig a szállodához közeli Angolparkban található, a közelmúltban felújított különleges műemléki rendezvényház.

A helyszínek romantikus környezete egyedi esküvői hangulatokat teremt: a hagyományos fogadástól a legújabb trendekig, az exkluzívtól a bohémig, a nyári, szabadtéri esküvőtől a téli ceremóniáig bármi kipróbálható!

Kinek ajánljuk, hogy a PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZBAN tartsa esküvőjét?

Annak, aki szereti a patinás eleganciát és hercegkisasszony szeretne lenni az esküvőjén. A romantikus helyszín adott, a dekoratőrök pedig elkészítik hozzá álmaid díszítését. A rendezvényház csupán 70 kilométernyire van a fővárostól, így budapestieknek is ajánljuk!

A Pálma Rendezvényház műemléki környezete, csodálatos parkja, nagy belmagasságú, arisztokratikus bálterme mesés esküvőket látott már, nem hiába a menyasszonyok kedvence. Szabadtéri, nyári esküvőkön a ceremóniát az Angolparkban tarthatod, eskütöket a szabad ég alatt is kimondhatjátok, majd a party és lakoma következik a Pálmaház gyönyörűen feldíszített báltermében.  Téli esküvő is izgalmas itt, a hatalmas ablakokon kitekintve gyönyörű a havas táj. A Pálmaházban 120-140 főt láthatsz vendégül.

A közeli Műromok és forrás kiváló fotózási lehetőséget tartogat. A környezet, a buja növények, a park festői és filmszerű.

Kinek ajánljuk, hogy Kristály Imperial Hotelben**** tartsa esküvőjét?

Annak, aki kedveli a romantikát. Ha a Kristály Hotelt választod, az esküvőd több helyszínen is tartható. A belső udvaron, szabadtéren: a Barokk Díszudvar intim jelleget, romantikus környezetet biztosít a ceremóniára felállított, virággal díszített boldogságkapuval. A fogadó eredetileg az Esterházy család megbízásából épült, ez az öröklött elegancia ma is áthatja az épületet, a barokk udvart, melynek közepén romantikus szökőkút áll.

Télen, vagy ha az időjárás kellemetlenkedik, a boltíves Esterházy Éttermet ajánljuk, vagy kis esküvőkre az 50 főt befogadó borbárt. A borbár boltozata még őrzi az eredeti téglákat, így különleges atmoszférát ad. Itt van karaoke lehetőség és biliárdasztal is.

Ha itt tartjátok esküvőtöket, vendégeidet kedvezményesen szállásoltathatjátok el a hotelban, ahol egykor Blaha Lujza, Jókai Mór, és a magyar arisztokraták java pihent és mulatozott.

Az Esterházy Étterem séfje rugalmas, választhatsz hagyományos menüt, vagy magyaros menüt egészséges változatban, de vegetáriánus fogásokat is. Ha a párok egzotikus ételeket kívánnak (pl. mediterrán menü) a séf ezt a feladatot is megoldja. Ezen kívül nagyon népszerű szolgáltatás az esküvő előtti vendégvárás, illetve a közös elővacsora is.

Nászutasoknak is!

Az elegancia a Kristály Imperial Hotel**** szobáiban és wellness részlegében is tetten jelen van. A műemlék-hotelhez klasszikus eleganciájú szobák és cmodern Crystal Spa relax részleg kapcsolódik, a színterápia jegyében. Az esküvő után olyan jó maradni nászútra is…