Habosbabos Esküvői Magazin > Park Inn by Radisson Sárvár

Információk

Sárvár, Vadkert u. 4.

+36 95 530 100

sales.sarvar@parkinn.com

     Facebook

WEBOLDAL

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa – Esküvő

Profi szervezéssel, minőségi vendéglátással és zökkenőmentes lebonyolítással varázsoljuk különlegessé a nagy napot a sárvári Park Inn by Radisson szállodában. Exkluzív környezet, egyedülálló programok, meghitt pillanatok: minden részletre ügyelünk, hogy az esküvő tökéletes legyen.

A 4*-os Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa gondtalan all inclusive pihenést és szolgáltatások széles skáláját kínálja vendégeinek. Ebbe beletartoznak az egyedi esküvői ajánlatok is, amelyeket egyéni igényekre szabva, garantált minőségben biztosítunk a házasodni vágyók számára. 270 m²-es, három részre szekcionálható rendezvénytermünk 8-10 fős körasztalokkal kényelmes elhelyezkedést teremt szűk körű családi összejövetelek vagy akár 150 fős nagyszabású bulik megrendezésére is. Díjmentes teremhasználatot, táncparkettet és minden egyéb szükséges technikai feltételt biztosítunk, valamint ajándékba adunk egy grátisz lakosztályt az ifjú pár részére az esküvő éjszakájára. Az ünnepi menüsor az esküvő egyik legfontosabb pontja, mi ennek összeállításában is segítünk. Meglévő ajánlataink a változatos, hagyományokat idéző fogások mellett a nemzetközi konyhaművészet remekeit is tartalmazzák, ételeinket pedig mindig helyi termelőktől származó alapanyagokból és friss hozzávalókból készítjük el.

Arra törekszünk, hogy nálunk minden pár megtalálja az elképzeléseihez és stílusához leginkább illeszkedő megoldást, ezért odaadó és szakértő vendéglátással, a kívánságaikat szem előtt tartva valósítjuk meg álmaik esküvőjét.