Habosbabos Esküvői Magazin > Park Inn by Radisson Zalakaros

Információk

Zalakaros, Üdülő sor 1.

+36 93 920 100

sales.zalakaros@parkinn.com

     Facebook

WEBOLDAL

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa – Esküvő

A zalakarosi Park Inn by Radisson szállodában valóra váltjuk az ifjú pár elképzeléseit. Csodálatos természeti környezetben, stílusos helyszínnel és gondoskodó vendéglátással biztosítjuk, hogy az ünnepi forgatókönyv zavartalanul váljon valóra, és hogy a szerelmespár életének legfontosabb napja felejthetetlen legyen.

A 2018-as Év Szállása díjjal büszkélkedő Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ideális választást jelent, legyen szó bensőséges családi összejövetelről, nagyszabású szertartásról vagy fergeteges lagziról. A kiváló akusztikájú, 400 m²-es és 6 méteres belmagasságú bálterem előteréből közvetlenül sétálhatunk át a zöld, parkosított teraszra, melyet az egyedülálló szépségű zalai táj ölel körbe. A terem akár 300 fő befogadására is alkalmas, valamint arra is lehetőséget teremt, hogy egyedi elképzelések alapján kerüljön átalakításra. Nálunk a polgári szertartás, a vacsora és a lagzi is egy helyen, kényelmesen valósulhat meg, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a gasztronómiára is. Sztárséfünk kiváló fogásaiból álló meglévő ajánlatainkon kívül egyedi menüsor összeállítására is lehetőséget kínálunk, figyelembe véve a különböző ételallergiákat és érzékenységeket.

A nagy nap zökkenőmentes lebonyolításához minden rendelkezésre áll: hangulatos környezet, tágas vendégtér, korszerű rendezvénytechnikai eszközök és elhivatott csapat garantálja az álomesküvőt. A meghitt pillanatokat pedig egy kis ajándékkal varázsoljuk még tökéletesebbé, az esküvő éjszakájára ugyanis jacuzzival felszerelt exkluzív lakosztályt biztosítunk a friss házasok számára.