Habosbabos Esküvői Magazin > Prónay-kastély

Információk

Alsópetény, Petőfi Sándor u. 52.

+36 20 569 2271

sales@pronaykastely.hu

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Prónay-kastély, esküvői helyszín

Egy romantikus kastélykertben kimondani a boldogító igent örök életre szóló élmény. Az alsópetényi Prónay-kastély kiváló helyszín a polgári szertartáshoz, a lakodalomhoz és az esküvői fotózáshoz egyaránt azok számára, akik kifejezetten természet közeli helyszínt keresnek a nagy napra.

Szabadtéri ceremónia a kastélyban

A vendégek fogadása kedvező idő esetén a díszudvarban történik, a ceremóniához pedig keresve sem lehetne szebb helyszínt találni a Nagykastély mögötti dísztónál.

Miközben a pár összeköti az életét a romantikus kis szigeten, a násznép a tó partjáról, a közeli hozzátartozók pedig a teraszról kísérhetik figyelemmel a szertartást. Esős idő esetén a ceremóniát a Prónay Szalonban is meg lehet tartani.

Az esküvőkön hangtechnikát és projektort is biztosít a helyszín.

Lakodalom és esküvői menü

A vacsorához a Nagykastély jobb oldali szárnyában található Werbőczy terem igazán hangulatos helyszín, amely táblaasztalos ültetéssel akár 70 fő fogadására is alkalmas. A Prónay Szalon a park mellett található, így szintén kiválóan alkalmas vacsorahelyszínnek is.

A közel 300 négyzetméteres rendezvényterem befogadóképessége körasztalos ültetéssel 160 fő, emellett a lakodalom alatt a tánctérnek is bőven elegendő lesz a hely.

A kastélyban saját konyha működik, a tökéletes kiszolgálást és cateringet pedig a teremhez kapcsolódó szerviztér biztosítja.

Szállás

A Prónay-kastély területén és a falusi vendégházakban összesen 100 fő elszállásolására van lehetőség, az exkluzív nászutas lakosztályban (Felícia lakosztály) pedig baldachinos franciaágy és mesés fürdőszoba szolgálja az ifjú pár kényelmét.

A kastély egyértelműen kiváló választás azok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy egy szabadtéri szertartás keretein belül házasodjanak össze, a prémium szolgáltatásoknak köszönhetően pedig kivételesen egyedi és emlékezetes lehet minden itt szervezett esküvő.