Habosbabos Esküvői Magazin > Szelence Esküvőszervező Iroda

Információk

Debrecen, Csapó utca 1-3.

+36 30 590 4535

info@szelenceeskuvo.hu

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Szelence Esküvőszervező Iroda

Tervezz stílusosan!

Elegáns? Bohém? Lenyűgöző? Különleges? Hagyományos vagy modern esküvőre vágysz?

Legyen bármi is a koncepció, apró gonddal tervezem meg az élmény és a látvány minden egyes elemét. Hisz ettől a figyelemtől, részletgazdagságtól lesz egyedi, különleges, teljes és szép az egész.

Alexa Éva vagyok, a Szelence rendezvényszervezője. Szeretem az esküvőket. Különösen szeretem, ha azok egyediséget, a természetességet, az egyéniséget tükrözőek.

Kiemelt figyelmet fordítok a stílustervezésnek és a tervek megvalósításának. Ez különböztet meg engem a többi esküvőszervezőtől. Úgy hiszem, hogy a helyszín és a közreműködő szolgáltatók megtalálása, a forgatókönyv összeállítása csupán az alapja egy sikeres rendezvénynek.

Célom, hogy meghaladjam az esküvőkkel kapcsolatos várakozásokat és kreatív csapatommal egy szenzációs eseményt állítsak össze párjaim és szeretteik számára.

A világ nagyon sok pontján élő magyar-külföldi vegyes pár bízott már meg esküvője megszervezésével. Így volt már dél-afrikai, angol, amerikai, ír, olasz, spanyol, román, német és japán vőlegény vagy menyasszony megbízóim között. Nagyon izgalmas feladat az idegen kultúrák hagyományait, szokásait beleszőni egy magyarországi esküvőbe, továbbá megmutatni egy pár külföldi életét az itthoni rokonok és barátok számára.

Számos kitűnő referenciával rendelkezem. Talán a legismertebb megrendelőm a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci és menyasszonya volt. Az ő esküvőjük tökéletesen szemlélteti munkám sokrétűségét: egy repülőtéren képzelték el nagy napjukat, tematikája természetesen a repülés volt. A sátor, a színpad-, fény-, hangtechnika, a rengeteg eszköz bérlése alapfeladat volt (a székektől az utolsó kiskanálig), a catering, a gyönyörű dekoráció, a tematikához illő ötletek tervezése és megvalósításuk figyelemmel kísérése viszont abszolút örömfeladat.

Nagyon fontosnak tartom és szeretném kiemelni, hogy egy remek csapat áll mögöttem, nagyon szeretünk együtt dolgozni.  Mindaz, amit a Szelence web, Facebook és Instagram oldalán láttok, saját munkánk és közös ízlésünket tükrözi. Idegen forrásból származó képet nem jelentetünk meg oldalainkon.

Ha szimpatikus számotokra egy kellemes beszélgetés során tervezgetni, az álmodozás, készülődés szépségét megélni, de az időigényes keresgélés, egyeztetések gondjától megszabadulni, rám számíthattok. Tapasztalatommal segítek, hogy az ünnepet gondtalan, feszültségtől mentes módon élhessétek meg, csak önmagatokra és szeretteitekre figyelve.

Miért a Szelence?

… mert hisszük, hogy a mi szelencénkben megtalálod a számodra fontos értékeket, egyedi gondolatokat, finom ötleteket, az eleganciát és a minőséget.