Tuba Vintage

Információk

Nagyhegyes

+36 30 300 2988

info@tubatanya.hu

     Facebook

WEBOLDAL

Tuba Vintage – esküvő

A vintage stílus, a rusztikus vidéki báj és a hamisítatlan romantikus hangulat kedvelői számára az egyik legígéretesebb esküvői helyszín az országban a Tuba Vintage, ahol minden pár álma valóra válhat.

Az esküvői dekoráció kimeríthetetlen tárháza a hagyományőrző, tradicionális esküvők és a laza, könnyed, bohém szertartások esetében is rengeteg kreatív megoldással kápráztatj el a párokat és a násznépet.

Tuba Vintage – Az esküvői ceremónia helyszíne

A nagyhegyesi helyszín tökéletes szabadtéri esküvőkhöz, hiszen itt napsütésben, naplementében, de akár még éjszaka is felejthetetlen lesz a ceremónia. Ezt hangulatossá teheti egy csodaszép esküvői dekoráció, akár egy virággal feldíszített rusztikus boldogságkapu, ezernyi mécses, lampion, vagy fényfüzér.

Esküvői fotózáshoz szintén kiváló a környezet, ahol a természetben készült képek nagyobb utómunkálatok nélkül is olyanok lesznek, akár a legszebb albumokban.

A kültéri helyszínen, szabad ég alatt kimondott igennél nincs romantikusabb, ezen az esküvői helyszínen pedig minden adott ehhez a hangulathoz.

Tuba Vintage – A lakodalom helyszíne

A kisebb és nagyobb esküvők számára más-más rendezvényterem áll rendelkezésre, de mindkettő helyszín egyedi hangulattal, mesés vintage bájjal örvendezteti meg a párt és a násznépet.

A Tuba Vintage épülete 130-150 fős vendégsereget lát el kényelmesen, míg a Hagyományőrző étterem maximum 50 fő befogadására alkalmas.

A vintage stílushoz passzoló retro különlegességek és tradicionális tanyasi ételek hűen tükrözik a falusi esküvők ízvilágát, beleértve a kemencében sült és bográcsban főtt ételeket is. A tepertős pogácsa, a sült kolbász és a retro szóda már csak hab a tortán.

Szállás a Tuba Vintage vendégszeretetében

Természetesen lehetőség nyílik arra is, hogy a pár és a vendégek a helyszínen készüljenek a nagy napra.

A tradicionális alföldi építészet jegyeit viselő apartmanok tornácán kellemesen meg lehet pihenni a nagy hajrában, emellett kellően meghozzák a násznép hangulatát a hamisítatlan tanyasi életérzéshez, a különlegesen egyedi, vintage hangulatú ceremóniához és a fergeteges falusi lagzihoz.

A fűszeres, izgalmas esküvői hagyományok, hagyományőrző játékok mellett a meghittség és a romantika szintén nagyon hangsúlyos, a Tuba Vintage pedig garantálja, hogy valóban minden vendég számára emlékezetes lesz a nagy nap.