Habosbabos Esküvői Magazin > Wedding by Bloom Design Studio

Információk

Magyarország

+36 20 941 6307

+36 70 427 2608

info@bloomdesign.hu

     Facebook

    Instagram

WEBOLDAL

Wedding by Bloom Design Studio – esküvői meghívó

A  Wedding by Bloom Design Stúdió a tengerentúlt és Európa többi országát már meghódító, merített papír alapra nyomtatott végtelenül romantikus, exkluzív és egyedi esküvői meghívók, menükártyák, ültetőkártyák, illetve hozzájuk stílusban tökéletesen passzoló, egyedi köszönőajándékok tervezésével és gyártásával foglalkozik.

Különleges előnyünk, hogy a nyomtatott grafikai anyagok mellett ún. esküvői landing page-ket is készítünk, hogy a legszebb pillanatok, képek és az esküvőhöz készült grafikai anyagok online formában is örök emlékek maradhassanak.

Referencia

Hagyományos grafikai és webdesign stúdióként kezdtük el tevékenységünket;ezen belül  2018 őszén különítettük el esküvői vonalunkat. Ismerősi körből érkezett felkérés egy esküvői tervezésre, amely aztán annyi pozitív visszajelzést kapott, hogy úgy éreztük, ez az az irány, amire érdemes lenne specializálódnunk. Egyikünk művészettörténész, másikunk pedig gyermekkora óta dédelgetett iparművészi álmokat, így a meghívók kiegészítőiként használt bojtok,selyemszalagok és köszönőajándékok tervezését, festését és kivitelezését is magunk vállaltuk.

Kapcsolódó írásaink

  • No posts were found.