Habosbabos Esküvői Magazin > Zenit Hotel Balaton**** Superior

Információk

Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.

+36 83 900 101

info@hotelzenit.hu

     Facebook

WEBOLDAL

Zenit Hotel Balaton**** Superior – esküvő

Párok százai keresik minden évben azt az esküvői helyszínt, amely közel van a Balatonhoz, egyaránt ideális a polgári ceremóniához és a lakodalomhoz, és megfelel a speciális elvárásoknak is. A Zenit Hotel Balaton**** a páratlan balatoni panoráma mellett a bor és a gasztronómiai különlegességek kedvelői számára is tökéletes helyszín egy esküvőhöz.

Vonyarcvashegy a Balaton északi partjának csücskében fekszik, így a hotel elhelyezkedése is kiváló, ám nem szabad elmenni más, hasonlóan ígéretes érdemei mellett sem. A medencék, és szaunák tökéletes wellness élményről gondoskodnak a mézeshetek alatt is, azok számára, akiknek fontos szerepet tölt be az életében a bor és borkultúra, tematikus programokat is tartogat ez a prémium szolgáltatásokat biztosító balatoni esküvői helyszín.

Balatoni esküvő helyszín

A hotelben eddig több mint 300 pár kötötte össze egymással az életét. Ők még a mai napig is örömmel gondolnak vissza a nagy napra. A ceremónia meghitt, az esküvői fotózás egyedi, az étel kifogástalan és a lakodalom hangulata igazán fergeteges a vonyarcvashegyi szállodában.

A Zenit Hotel tökéletes esküvői helyszín lesz azoknak a pároknak, akiknek az az álma, hogy a Balaton a lábaik előtt heverjen a szertartás alatt, és a fotózás közben. A kiváló szervezésnek és összehangolt munkának köszönhetően a dekoráció látványa, a profi kiszolgálás, és a vendégek fogadása igazán emlékezetes lesz. A lakodalom során izgalmas kulináris élményekben lesz része a násznépnek. A Zenitben ínyenc esküvői menü teszi még különlegesebbé a nagy napot, ahol a hagyományos ételek mellett az egyedi elképzelések megvalósítására is nagy hangsúlyt fektetnek.

Egy profi rendezvényszervező segítségével könnyedén ki lehet kerülni a stresszes helyzeteket és nagyobb akadályokat, így pontosan olyan lesz az esküvő minden mozzanata, mint a mesékben, ráadásul az ifjú pár a luxus lakosztályban pihenheti ki a fáradalmakat.

Polgári ceremónia

A Zenit Hotel honlapján egy kérdőív segítségével könnyedén felmérhetjük az esküvői helyszínre vonatkozó igényeinket és elvárásainkat, ezáltal a polgári ceremónia helyszíne lehet a Festetics Rendezvényterem, vagy akár a Panoráma Terasz is. 120 főig a balatoni panorámás rendezvényterem például kiváló választás lehet, ahol körasztalos ültetéssel, elegáns környezetben folytatódhat a lakodalom. A hotel igény szerint a mikrofon, projektor, egyéb konferencia felszerelés, és a zenéhez szükséges technika biztosításában is segítséget tud nyújtani.

A Zenit Hotelt tehát mindenképpen érdemes felkeresni, ha még nincs meg a tökéletes esküvői helyszín a Balaton partján. Kiváló fekvésével és minőségi szolgáltatásaival minden pár számára garantáltan emlékezetessé teszi a nagy napot.

Esküvői menüízelítő

LEVES (tálban) Tyúkhúsleves
ELŐÉTEL 
(kistányéron vagy svédasztalon tálalva)
Hortobágyi húsos palacsinta
MELEG ÉTELEK (svédasztalon) Szűzpecsenye pirított erdei gombákkal
Lady-Hamilton csirkemell camambert sajttal
Sertés szelet polpetti – sajttal, füstölttarjával töltött kirántott hús
Balatoni fogasfilé roston rizlingmártással
KÖRETEK Héjas cikk burgonya
Zöldborsós, petrezselymes rizs
Csőben sült zöldségek
SALÁTÁK Friss saláták, dresszingek, salátaolajok
DESSZERT Rétes és / vagy somlói galuska
ÉJFÉLKOR (svédasztalon) Húsok újratálalva
Kolozsvári töltött káposzta vagy Székelykáposzta